10 odvratnih navika muškaraca

Svi to rade

10 odvratnih navika muškaraca

Pop kultura -
Od rođenja pa do kraja života, neke stvari u životu muškaraca se ne menjaju, ili se teško menjaju

Ovo je lista najodvratnijih stvari koje obično rade muževi, očevi, sinovi, momci, dede, braća... a kojih se žene groze.

1. Čačkanje nosaTipično muško. Nezaustavljiv poriv koji se razvija u svim mogućim oblicima u najranijem dobu dečaka. Sline se kopaju, razvlače, jedu, prave od njih kuglice... Sve to rade i odrasli muškarci, ali se bolje kriju. Mesto gde ipak redovno bivaju uhvaćeni u kopanju je za volanom, na semaforu.

2. Mala nužda za vreme tuširanjaRoditelji pomisle kada su im deca mala da to i nije tako strašno, pa ih puste... Ali, ne lezi vraže, dečacima se to toliko dopadne da to rade i pod stare dane. A neki koriste i lavabo.

3. Pranje ruku posle korišćenja WC-aNepremostiva higijenska prepreka za mnoge muškarce. Dok su mali vešto izbegavaju ovu radnju uz brdo izgovora, najčešći je naravno najgluplji - "zaboravio sam". U zrelim godinama, ipak se koliko toliko nateraju da plaknu ruke posle "držanja piše", mada i dalje ne vide smisao ove radnje.

4. Menjanje garderobeSve dok na deklaraciji gaća i čarapa ne bude pisalo da se ti odevni predmeti ipak moraju menjati svakog dana, muškarci neće pokleći i nosiće ih dok se... hm, ne polome?!

5. Higijena hraneKo to kaže da je nešto što je palo iz ruke ili tanjira na pod - prljavo? Preterivanje... duneš malo taj keks, jabuku, hleb - i ko iz radnje je. Pravac u usta.

6. Seckanje noktiju u sobiAko to već mora da se radi (a ne mora često jer, srećom, nokte na nogama retko ko vidi), najlakše je uzeti grickalicu i to raditi u dnevnoj sobi ispred televizora. OK, poneki deo nokta će da poleti gde ne treba, ali ionako niko neće videti.

7. Čitanje novina u WCSedenje u sopstvenom smradu duže vreme. Neshvatljivo zadovoljstvo.

8. Držanje ruke u gaćama ili "džepni bilijar"Još u najmlađim danima dečaci "dosadu" ubijaju igranjem u gaćama ili džepu. Izgovori najmlađih su - piški mi se. Stariji se vade na to da tako greju dlanove. U svakom slučaju, ni jedni ni drugi ne peru ruke posle toga.

9. Nepodizanje daske u WC tokom "male nužde"Svi koji to rade veruju da nema šanse da promaše... razvijanje sportskog duha? Ne... Ipak, ovo je pre svega rezevisano za naše najmlađe dečake.

10. "Puštanje goluba"Narodski rečeno - prdenje. Jedan čuveni grafit u Beogradu je govorio da to rade i žene, ali je realno reći da je ovo od predškolskog do penzije jedna od omiljenih zabava muškaraca. Podela na "tihomirce" i "zvonimire" je večna inspiracija gotovo svih muških okupljanja

(mondo.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track