To je džet-set

Abramovič u Crnoj Gori na jahti od 250 miliona evra

Stars

Autor:

Jahta „Luna“ ruskog multimilijardera i vlasnika kluba Čelsi krstari Crnogorskim primorjem

Roman Abramovič, jahta Luna, crnogorsko primorje, krstarenje,

Helikopterom na brod!
Ruski multimilijarder Roman Abramovič je na svojoj jahti „Luna“ dva dana boravio na Crnogorskom primorju! Paparaco Kurira snimio je jedno od najluksuznijih plovila na svetu u naselju Pržno, nedaleko od Budve. Jahta je duga 115 metara i, iako nije najduža, zaslužuje laskavu titulu zbog širine. Ima četiri palube, a na prvoj od njih su bazen i prostor za sunčanje. Atraktivnosti ove jahte ide na ruku i to što se na njoj nalazi helidrom s dva helikoptera, koja su na raspolaganju gostima za dolaske i odlaske. Ovaj brod vredi oko 250 miliona evra!

- „Luna“ ima najsavremeniju telekomunikacijsku opremu, pomoću koje se s bilo kog mesta, u bilo koje doba, bez obzira na vremenske uslove, može komunicirati sa bilo kojim mestom na planeti. Osim ove jahte, Roman ima još jednu veću, koja nosi naziv „Eklips“. Ona je dugačka čak 168 metara i vredi oko 340 miliona evra - kaže izvor Kurira.

Kako tvrde upućeni, vlasnik fudbalskog kluba Čelsi će narednih dana krstariti Jadranom, a društvo mu prave njegova lepša polovina, Ruskinja Daša Žukova, s kojom je pre tri godine dobio šesto dete, odnosno prvog sina.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (41)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • gračak

  gračak

  Može se nije da ne može , samo Abramovič i slični u CG ne sipaju ni gorivo u svoje preskupa igračke a što pojedu i popiju sigurno nisu kupili u Panto Market . Naravno da niti plaćaju smeštaj niti boravišnu taksu . Mrgude živiš u CG i pojma nemaš odakle se pare u turizmu namiču , jer elitni turizam jeste lep izvor prihoda ali za elitu ... više ne i za narod koji gleda da izda nekoliko soba da bi pregurali zimu a u te sobe pa ni ekskluzivnije Abramovič sigurno neće doći već neki toliko ti mrski Srbijanac , vremenom će sigurno i Srbijanaca biti sve manje pa će cela CG živeti od toga što je Abramovič kroz nju prošao a nije ni piš... platio...

  52 Odgovori 
 • Jovana

  Jovana

  Natasa kreci u napad!

  42 Odgovori 
 • Дука

  Дука

  Moже се и без вас "ђетића" у Србији. Што мање, то боље! И пиши ћирилцом, бре!

  41 Odgovori 

Poslednji komentar

 • SARA-SUISSE

  SARA-SUISSE

  KAMOLI SRECE DA RUSI OTKUPLJUJU STANOVE I ZEMLJISTE U C.GORI , NEGO SU VECINOM
  90% RUSKI JEVREJI I TAJ TAKOZVANI RUSKI MILIARDER JE JEVREJ.
  ONI VLADAJU I KUPUJU STA ZELE ALI SVE POD RUSKOM ZASTAVOM.

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!