ADIL: Majka je bila u stanu, Ana ju je vređala pa sam je malo protresao
Foto: Damir Dervisagic

Kaže da nije tukao

ADIL: Majka je bila u stanu, Ana ju je vređala pa sam je malo protresao

Stars -
Sa mnom i sa Anom je u stanu u petak uveče bila i moja mama i njih dve su se posvađale. Ana je počela da vređa moju mamu i naziva je pogrdnim imenima, zbog čega sam se ja iznervirao. Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao, ispričao je Adil u policiji

Adil Maksutović saslušan je u policijskoj stanici u Borči, gde je priznao da je došlo do fizičkog kontakta između njega i supruge. Adil je pred inspektorima rekao kako je Ana vređala njegovu majku, a on ju je zatim „samo protresao”, ali ne i tukao.

"Sa mnom i sa Anom je u stanu u petak uveče bila i moja mama i njih dve su se posvađale. Ana je počela da vređa moju mamu i naziva je pogrdnim imenima, zbog čega sam se ja iznervirao. Anu nisam tukao, samo sam je malo protresao", ispričao je Adil u policiji. Kako nam je rečeno, zapisnik je napravljen i ceo predmet će biti predat tužilštvu, koje će odlučiti šta će dalje.

Inače, Adil je u policijsku stanicu došao nešto pre devet časova, a po ulasku nije želeo da daje izjave. Nakon provedena dva sata sa inspektorima, Maksutović je napustio stanicu i u prvi mah se pravio da nas ne vidi i ne čuje. Na naše pitanje zašto je demantovao da je tukao suprugu, kada je ona to potvrdila, Adil nije želeo da govori.

"Molim vas, možete li samo da se pomerite", bilo je sve što je pevač rekao, a na naše insistiranje da nam treba izjava, Maksutović se raspitivao za naše zdravlje.

"Kako ste vi? Da li ste dobro? Hoćete kafu, nešto da popijete, pojedete?", upitao nas je Adil, a na konstataciju da hoćemo, ukoliko i on krene sa nama, Maksutović je zalupio vratima automobila, dok je sve vreme imao osmeh na licu.

Podsećanja radi, Adil je u petak uveče fizički nasrnuo na Anu, a zatim je šamarao, tukao i udario u stomak. Ana je odmah slučaj prijavila policiji, a sa tatom Džejem u subotu ujutru otišla na pregled u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo, gde je utvrđeno da su se na mestima udaraca stvorili hematomi. Dok je Adil demantovao da je tukao i tvrdio da mu neko smešta, Ana je za naš list potvrdila da je dobila batine od pevača, a „Alo!” ju je i uslikao ispred klinike u Višegradskoj ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja