Adil ugrozio bezbednost Palate pravde
Foto: Aleksandar Jovanovic

Novi skandal bahatog pevača koji tuče žene

Adil ugrozio bezbednost Palate pravde

Stars -
Stražar Goran Bitić omogućio Maksutoviću da se, suprotno propisima, parkira na mestu predviđenom samo za sudije i tužioce

Stražar može da dobije otkaz.Zbog bahatosti Adila Maksutovića radnik pravosudne straže Višeg suda u Beogradu Goran Bitić mogao bi da ostane bez posla jer je pevača pustio da se parkira na mestu koje je predviđeno za sudije, tužioce i njihove zamenike. On je time ugrozio bezbednosni sistem Palate pravde! Zbog čega je stražar pomogao Adilu da se sakrije od foto-reportera, koji su ga čekali uoči saslušanja zbog prebijanja žene Ane Ramadanovski, zasad nije poznato, ali predsednik Višeg suda Aleksandar Stepanović odmah je reagovao.- Radnik pravosudne straže Višeg suda u Beogradu Goran Bitić, u dogovoru sa okrivljenim Adilom Maksutovićem, omogućio mu je da uđe putničkim vozilom u garažu sudske zgrade Palate pravde. O tome zaposleni nije obavestio sudsku upravu Višeg suda u Beogradu, već je to učinio samovoljno. Predsednik Višeg suda preduzeo je odgovarajuće mere radi utvrđivanja teške povrede dužnosti iz radnog odnosa, budući da je ovakvim postupanjem ugrozio bezbednosni sistem sudske zgrade - objasnila je Dušica Ristić, PR Višeg suda.Veliki skandal u Palati pravde, zbog kojeg bi stražar mogao da ostane bez posla, dogodio se u utorak. Maksutoviću je u 14 časova bilo zakazano saslušanje zbog prebijanja supruge, ali on je umesto da uđe na glavni ulaz, na koji inače ulaze i političari, ministri, sportisti i običan svet, u zgradu ušao na službeni ulaz. Parkirao se u garaži i popeo na drugi sprat, gde je trebalo da bude održano saslušanje. Istim putem, ali na požarni izlaz za automobile, napustio je zgradu.

Dušica Ristić: zaposleni je odlučio da samovoljno pomogne okrivljenom Maksutoviću
Dušica Ristić: zaposleni je odlučio da samovoljno pomogne okrivljenom Maksutoviću

SaslušanjeADIL PONOVO DOLAZI U SUD!Adil Maksutović ponovo će biti pozvan na saslušanje u Palatu pravde posle reorganizacije sudova. On u utorak nije dao iskaz jer se zbog obaveza u Hagu nije pojavio njegov advokat Goran Petronijević.- Sigurno je, sledeći put neće moći da ima ove protekcije - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track