AFERA KLADIONICA: Ne znam da popunim tiket, a kamoli da namestim meč

AFERA KLADIONICA: Ne znam da popunim tiket, a kamoli da namestim meč

Fudbal -
Zoran Petrović Zonja tvrdi da nema nikakve veze s navodnim nameštanjem meča Bajern - Kotbus iz 2002.

Ogrešili se.Rumunski mediji kao jednog od glavnih organizatora nameštanja utakmica u Srbiji označili su Zorana Zonju Petrovića, koji u razgovoru za naš list tvrdi da s tim nema nikakve veze. On negira da je imao bilo kakvog udela u navodnom nameštanju utakmice Bajern - Kotbus, koja je odigrana 2002. godine.- Nikada u životu nisam bio u kladionici, niti znam kako se popunjavaju tiketi. Pored toga, ne vidim kakve ja veze imam s Rumunijom ili Nemačkom? U Bukureštu sam bio jednom u životu, kad sam kao agent fudbalera Srđana Vasiljevića prisustvovao njegovom transferu u Dinamo Bukurešt, i to je sve - kaže Petrović u razgovoru za Kurir i dodaje:- Ne znam, možda su me pomešali s nekim ili ovim pričama žele da napakoste Kornelu Dinuu, koga sam video dva puta u životu. Takođe, nije mi jasno kako su mene doveli u vezu s Miletom Jerkovićem, koga sam video takođe dva puta u životu i nikada se nismo družili. Neko je sebi dao za pravo da priča i piše o meni svašta, a ništa od toga nema veze s istinom.Petrović kaže da je u vreme navodnog nameštanja pomenutog meča u Nemačkoj bio na Kipru.- Na Kipar sam došao 2000. godine, ta utakmica je igrana dve godine kasnije, a ja sam prvi put s ostrva otišao 2003. godine. To se sve vidi u mom pasošu i stvarno ne znam kako sam ja mogao da učestvujem u tim dešavanjima - pita se Petrović.

Arkan mi je bio prijateljKao jedan od argumenata da je učestvovao u nameštanju utakmica, Rumuni navode prijateljske odnose sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, što Petrović ne negira.- Svi znaju da sam bio prijatelj s Arkanom i ja se toga ne stidim. U fudbalu sam više od 20 godina, ali nikada nisam učestvovao ni u čemu crnom - kaže Petrović.

Dan Tan: Nevin samVođa singapurske kladioničarske mafije Dan Tan poslao je mejl jednom tamošnjem dnevnom listu u kojem tvrdi da se nikad u životu nije kladio na fudbalske mečeve, a kamoli nameštao susrete po Evropi.- Ne znam zašto se moje ime pominje u vezi s nameštanjem utakmica? Te informacije su čista glupost. Nevin sam i spreman da to dokažem i na sudu - poručio je Dan Tan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track