AKCIJA GROM 1: Sremci uhapšeni zbog dilovanja droge!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

U zablindiranom stanu skrivao drogu

AKCIJA GROM 1: Sremci uhapšeni zbog dilovanja droge!

Crna Hronika -
Policija je u zablindiranom stanu M.D. pronašla 37,5 grama spida, dve digitalne vagice i kesice za razmeravanje droge, 74 tablete sa liste opojnih droga i 6,8 grama marihuane

SREMSKA MITROVICA - M.D. (29) iz Starih Banovaca i M.M. (50) iz Nove Pazove, uhapšeni su od strane staropazovačke policije u subotu, u okviru akcije "Grom jedan".

Policija je u zablindiranom stanu M.D. pronašla 37,5 grama spida, dve digitalne vagice i kesice za razmeravanje droge, 74 tablete sa liste opojnih droga i 6,8 grama marihuane.

Takođe, u njegovom stanu, policija je zatekla pet osoba koje se sumnjiče za uživanje opojnih droga. Osumnjičeni M.M. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela u vezi sa drogom. U njegovom stanu pronađeno je 20 grama belog praha sumnjivog na heroin i 76 semenki marihuane.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, osumnjičeni su u zakonskom roku dovedeni na saslušanje u nadležna tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track