AKI ISKULIRAO SARU: Ljubio se sa novom devojkom njoj ispred nosa!

Pravio je ljubomornom

AKI ISKULIRAO SARU: Ljubio se sa novom devojkom njoj ispred nosa!

Stars -
Pevač je najverovatnije hteo da napravi Trajanovićevu ljubomornom i čim je manekenka stigla, počeo da ljubi svoju devojku

Pevač Andrija Marković javno je prikazao svoju novu devojku, s kojom je došao na otvaranje jedne beogradske kafane, gde se pojavila i njegova bivša devojka Sara Trajanović.

Zanimljivo je da su bivši partneri sedeli za istim stolom, a Aki se non-stop ljubio sa lepšom polovinom. Kako nam je izvor ispričao, prvi je stigao pevač sa novom devojkom i smestio se za sto, a samo nekoliko minuta kasnije pojavila se i manekenka u društvu Denija Boneštaja."Aki je došao sa novom devojkom, držali su se za ruke, bili su raspoloženi. Nakon što su oni stigli, prošlo je svega nekoliko minuta i tada se pojavila Sara, koja je došla sa pevačem Denijem.

Hostesa ih je smestila za isti sto i uopšte nije bila prijatna situacija, ali ni ona ni on nisu pravili problem što moraju da dele mesto. Deni i Aki su se pozdravili, dok su se on i Sara iskulirali kao da se ne poznaju. Da li je hteo da napravi Trajanovićevu ljubomornom, ne znam, ali je čim je ona stigla, počeo da ljubi svoju devojku. Non-stop su se ljubili! Sara nije mnogo obraćala pažnju na njih, povremeno je bacila pogled, i u jednom momentu počela je da se smeje, jer nije mogla da veruje da se Aki celo veče ljubi", priča nam izvor iz kafane.

Nekad velika ljubav
Nekad velika ljubav

"Sedeli su oko dva sata u lokalu, a onda je Sara sa Denijem i još nekim društvom krenula dalje, a Aki je ostao sa svojom devojkom. Kada su kretali, ona je samo uzela torbu i otišla, čak ni pogled nije uputila bivšem momku. Moram da priznam da je Andrija manje obasipao poljubcima devojku kada je Sara napustila kafanu. Da je zaljubljen, to se primećuje, ali očigledno je da je želeo da bivšu malo isprovocira", završava naš izvor.

Podsetimi, Sara je tokom boravka na „Farmi“ započela ljubavnu vezu sa Akijem, napravila pauzu, dok se muvala sa Ivanom Marinkovićem, pa mu se opet vratila. Njihova veza se nije slavno završila. Mladi pevač je bio povređen, ali je sada došlo njegovih pet minuta.

Sara i Ivan (Foto: Aleksandar Jovanović)
Sara i Ivan (Foto: Aleksandar Jovanović)

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track