AKI OČAJAN ZBOG SARE: Moli koleginice da mu glume devojku!

Lažira ljubavne priče

AKI OČAJAN ZBOG SARE: Moli koleginice da mu glume devojku!

Stars -
Poznata pevačica otkrila je da joj je bivši farmer predložio da u medijima plasiraju savršenu ljubav, jer je razočaran što mu se bivša devojka ne odvaja od Marinkovia

Dok Sara Trajanović uživa u vezi sa Ivanom Marinkovićem, njen bivši dečko Andrija Aki Marković na sve načine pokušava da baci senku na ovaj par, pa je, kako saznajemo, molio svoje koleginice da mu glume devojku i da za medije lažiraju ljubavnu vezu sa njim!

Naime, poznata pevačica, inače učesnica takmičenja "Zvezde Granda", ispričala nam je kako joj je bivši farmer predložio, s obzirom na to da je i ona trenutno slobodna, da u medijima plasiraju "savršenu ljubav“, jer je razočaran što mu se bivša devojka ne odvaja od Marinkovića.

"Sa Akijem sam u veoma dobrim odnosima, ponekad odemo na kafu i van snimanja, dobro ga poznajem, ali ga je veza sa Sarom prilično promenila. Razočaran je, jer mu ta veza nije uspela i boli ga što se ona sada svuda pojavljuje sa Ivanom. Tako razočaran je došao na ideju kako treba da glumim njegovu devojku i da nekoliko meseci za medije pričamo da smo u vezi! Rekao mi je da moramo da budemo uverljivi, da niko ne bi posumnjao, da to nije istina. Pomislila sam da se šali sa mnom, ali sam ubrzo shvatila da je ozbiljan", kaže nam ova pevačica i dodaje da je, osim njoj, Aki isto ponudio još nekim koleginicama.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

"Nekoliko dana kasnije imala sam neko snimanje i čujem da je on pitao još dve koleginice za istu stvar! Nazvala sam ga i rekla mu najiskrenije da prikoči, da se ne bavi Sarom i Ivanom i da sačeka malo, pa će prava devojka za njega naići. Nisam mogla da mu izađem u susret i eksponiram se na taj način", rekla je Markovićeva koleginica koja dodaje da mu to ne zamera jer smatra da ga neko loše savetuje.

Podsetimo, posle samo dve nedelje "velike ljubavi" Sara Trajanović stavila je tačku na vezu sa Andrijom Markovićem, jer je saznala da je bio sa njom samo zbog medijske pažnje. Naime, ona je od zajedničke prijateljice dobila poruke u kojima je pevač tražio od nje da mu pomogne da nađe poznatu devojku s kojom bi se slikao za medije, čime je nameravao i da napakosti Sari zbog njenog prisnog odnosa sa Ivanom Marinkovićem u "Farmi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track