Ako je za veći penis, evo para!
Foto: Damir Dergišavić

Kurir mu dao ideju: Prosi da bi sakupio novac za uvećanje polnog organa

Ako je za veći penis, evo para!

Društvo -
Beograđanin Nikola Kovačević (28) u centru grada molio sugrađane da mu udele novac za rekonstrukciju penisa, posle čega će napokon moći da stupi u prvi seksualni odnos

BEOGRAD - Nesvakidašnje!Novinarka Kurira koja je prošle nedelje izašla na ulicu kako bi uradila istraživanje na temu koliko je građana spremno da udeli novac devojci koja prosi za silikone, dala je ideju Nikoli Kovačeviću (28) s Novog Beograda. Samo što je njemu zaista potrebno 5.000 evra, i to za nadogradnju penisa! To će mu, kako kaže, pomoći da se reši kompleksa zbog malog polnog organa, koji ga sve vreme sputava da stupi u seksualne odnose.Leči komplekseSve to nam je pre dva dana, kad se na grad sručio prvi ovogodišnji snežni pokrivač, ispričao promrzli mladić. Zatekli smo ga u podzemnom prolazu na Zelenom vencu kako drži natpis: „Potreban novac za povećanje penisa“, kojim slučajne prolaznike moli da mu pomognu.- Video sam da je vaša koleginica solidno prošla kad je prosila za silikone, pa sam pomislio zašto i ja ne bih pokušao. Pogotovo zato što će meni zarađeni novac omogućiti da pomoću operacije prevaziđem barijeru zbog malog penisa i tako napokon uspem da nađem devojku koja će hteti da spava sa mnom - objašnjava nam Nikola svoje razloge i dodaje da ima stalan posao, ali da zarada ipak nije dovoljna da pokrije troškove operacije.Međutim, njemu je bolje išlo nego našoj koleginici. U roku od 15 minuta Nikola je uspeo da iskamči četiri stotine dinara.U želji da vidimo kako Beograđani reaguju na ovu nesvakidašnju pojavu, pridružili smo se uličnim sviračima kako bismo ostali neprimetni. Posmatramo i prilazimo onima koji su Nikoli udelili koji dinar jer želimo da saznamo zbog čega ga podržavaju.Ljudi se smejulje, u društvu šapuću da „to mora da su ovi iz Kurira“, starije gospođe u neverici se krste, mlađe curice mu dobacuju da je „bolje da poveća mozak“, klinci i studentkinje ga fotografišu, a muškarci svih generacije saosećajno pružaju pomoć. Materijalnu, naravno!Radnik „Parking servisa“ prvo fotografiše momka, a potom se hvata za novčanik. Prilazimo mu i pitamo ga zašto mu je ostavio 50 dinara.- Podržavam to što namerava da uradi.I stranci pomogliGrupa od četiri dvadesetogodišnjaka posle nekoliko sekundi prilazi Nikoli i u kutiju mu stavlja 20 dinara.- Simpatičan mi je. Totalno je lud i dobro se provodi! Nemoguće da je nevin i da ima kompleks zbog malog penisa, kako vi kažete, veličina nije bitna za vođenje ljubavi s devojkom - kaže nam u prolazu jedan od njih.Primećujemo da ga najviše izbegavaju srednjoškolke. Dobacuju mu kad su u društvu, ismevaju ga ili fotografišu, a najčešće se samo sramežljivo osmehuju. Vidimo studentkinju koja Nikoli ostavlja 50 dinara. Prilazimo joj, a ona nas moli da ovekovečimo trenutak zajedničkom fotografijom.- Ako je za veći penis, evo para! Naravno da navijam za povećanje polnog organa! Podržavam momka, sto odsto - objasnila je ona.Samo što smo se odmakli, kad se začula rečenica na engleskom jeziku koju Nikoli dobacuje grupa turista.- Good luck with your penis! - reči su jednog od njih, koji je dobacio krupniju novčanicu.

Zeleni venacKOMUNALCI MU DOZVOLILI DA PROSI!S obzirom na to da su pripadnici Komunalne policije, zahvaljujući ekipi Kurira, dozvolili Nikoli da prosi u podzemnom prolazu, „ali samo nakratko“, posle 15 minuta poželeo je da promeni lokaciju. Otišao je u Knez Mihailovu ulicu, u nadi da će tamo zateći više prolaznika spremnih da udele samilost. Tu smo se uskoro oprostili jer mu je biznis cvetao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track