Pojasnili

Al Dahra: Za početak Srbiji 300 miliona evra

Društvo

Autor:

Srbija ima veliki neiskorišćen ili nedovoljno iskorišćen potencijal koji bi bio koristan i za Srbiju i za međunarodno tržište. Srbija je plodna zemlja, ukazao je Adarei, dodajući da mu je žao što Evropa nije iskoristila potencijal Srbije

Lepa obećanja: Zamenik predsednika Al Dahre

Lepa obećanja: Zamenik predsednika Al Dahre

BEOGRAD - Zamenik predsednika holdinga "Al Dahra" Hadim Abdul Adarei najavio je da će ta kompanija investirati u Srbiju 300 miliona evra, navodeći da je to samo početna investicija.

"U pitanju je suma od 300 miliona evra, ali ona će rasti. To je početna investicija, jer ćemo investirati u logistiku, proizvodnju, kompaniju", rekao je Adarei.

Prema njegovim rečima, Srbija što se tiče proizvodnje i izvoza hrane nije ostvarila svoj potencijal u svetu.

"Srbija ima veliki neiskorišćen ili nedovoljno iskorišćen potencijal koji bi bio koristan i za Srbiju i za međunarodno tržište. Srbija je plodna zemlja", ukazao je Adarei, dodajući da mu je žao što Evropa nije iskoristila potencijal Srbije.

On je dodao i da će saradnja Srbije sa "Al Dahrom" biti na obostranu korist, a da će Srbija dobiti veće mesto na međunarodnom tržištu.

On je istakao da će pravi saradnici te kompanije u Srbiji biti poljoprivrednici, koji će imati višestruke koristi od tog ulaganja.

"Poljoprivrednici su moji saradnici, a ne vlada. Naravno da sarađujemo sa vladom, jer ona brine o građanima, ali pravi saradnici naše kompanije su seljaci", kazao je Adarei.

Prema njegovim rečima, poljoprivrednici neće dugo čekati na povoljne rezultate projekta i da će već za godinu dana moći da koriste novu tehnologiju, zarađivaće duplo više novca i efikasnije obrađivati zemlju.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (15)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Pola

  Pola

  Pola Srbije neobradiva zemlja jer niko nece da je radi, svi otisli u grad, pogospodili se, vise vole da kukaju i vicu da su gladni! Kako vas nije sramota?! Jedite beton, "gospodo", drugi ce da uziva od nase plodne zemlje!

  34 Odgovori 
 • Ocevidac

  Ocevidac

  nebrini se, ne rade ni seici niti njihove porodice, ali zato ulazu u tudju zemlju i vodu, kako bi kad nestane nafta produzili svoj aristokratski zivot!

  19 Odgovori 
 • zvezdara

  zvezdara

  Pa nezna Gospodin da je kod nas sramota biti poljoprivrednik(seljk) svi hoće u Poslanike i
  Ministre a devojke u Grand Šou i sekretarice( pratilje). Nezna jadan da će morati da angažuje
  Rumune i Kineze-ovi naši neće da rade ,njima je dovoljno i ovo što imaju , ako bude nešto više
  uzeće im Država kao i do sad što je bilo. Jedino ako ... više sarađuju Šeici sa Đilasom moći će nešto
  da se uradi.

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ORTODOKS SELJAK

  ORTODOKS SELJAK

  POPISATI NEOBRADJENU ZEMLJU I RENTIRATI KO HOCE A PRE TOGA VIDETI MOGUCNOST UKRUPNJAVANJA. ZALOSNO JE DA SELJAK KUKA NA KISU NA SUNCE NA BOGA A NISTA NE RADI DA OBRADI ZEMLJU. NIJE DA SE NE MOZE I NIJE DA SE NE ISPLATI. MOJ OTAC IMA 18O ha SVOJE I U ZAKUPU 220 ha I IMAMO RADNIKE ZNACI MOZE SE ALI NECE HLEB BEZ MOTIKE. AKO NECU DA RADIM BRIGA ME KO ... više CE SAMO NEKA PLATI ADEKVATNU RENTU. SVI VUCI SITI I KOZE NA BROJU.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Evo, ako je EU najzad skinula hipoteku s porodice Milošević, valjda će i naša država Miru i Marka da dovede nazad Milutin Mrkonjić, poslanik SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!