ALEKSA JELIĆ: Želim da se ostvarim u ulozi roditelja!
Foto: Damir Dervišagić

Planira porodicu

ALEKSA JELIĆ: Želim da se ostvarim u ulozi roditelja!

Stars -
Želim da se ostvarim i u ulozi roditelja i nadam se da će se to desiti za godinu, dve, rekao je Aleksa

Pevač i plesač Aleksa Jelić promovisao je novi singl "Disko i fank" i tom prilikom nam otkrio da nakon velikih projekata na kojima je radio prethodnih meseci planira i da se ostvari kao roditelj.

"Što se tiče karijere, ostala mi je najveća neostvarena želja da održim solistički koncert, kao i ulazak u kombi sa bendom i velika turneja po svetu. Naravno, želim da se ostvarim i u ulozi roditelja i nadam se da će se to desiti za godinu, dve", otkriva Aleksa, koji trenutno uživa u statusu slobodnog momka.

U narednih mesec dana publika će moći da ga sluša kako izvodi numere velikana poput Bočelija i Pavarotija.

"U julu imam nastup sa primadonom operske scene u Crnoj Gori i koncert na gradskom trgu u Herceg Novom, gde ću prvi put pevati operske arije. Nakon toga, pakujem kofere i planiram povratak u Barselonu i uživanje na nudističkoj plaži koju mnogo volim... naravno i mohito u levoj ruci", kaže Aleksa.

Kaže da je zadovoljan novim singlom, ali mu je bitno što je pozitivne komentare dobio od oca i strica, poznatih rokera i osnivača "Ju grupe", Dragog i Žike Jelića.

"Podrška oca i strica mi mnogo znači a zahvalan sam i Oliveru Mandiću, koji je imao veru u mene i poklonio mi ovu pesmu", kaže Aleksa.

Aleksa, foto Tviter
Aleksa, foto Tviter

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja