Aleksandar Vulin predložen za ministra bez portfelja

Uskoro na novu dužnost

Aleksandar Vulin predložen za ministra bez portfelja

Politika -
U skupštinu Srbiju stigla su imena kandidata za nove ministre među kojima je i ime direktora Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina koji je predložen na mesto ministra bez portfelja

BEOGRAD - U skupštinu Srbiju stigla su imena kandidata za nove ministre među kojima je i ime direktora Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina koji je predložen na mesto ministra bez portfelja.

Sednica na kojoj će se raspravljati o novim kandidatima za ministre počeće sutra u 15. časova. Kandidate ze ministre predložio je premijer Ivica Dačić.

Podsetimo, kandidati koje je predložio SPS za ministre su za ministre saobraćaja i ministra bez portfelja zaduženog za evrointegracije, Aleksandar Antić i Branko Ružić, za ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Tomislav Jovanović i za ministra kulture Ivan Tasovac. Zajednički kandidat SNS i SPS za ministra omladine i sporta je Vanja Udovičić.

SNS je predložila da na mestu ministra privrede bude Saša Radulović, finansija Lazar Krstić, poljoprivrede Dragan Glamočić, regionalnog razvoja i državne uprave Igor Mirović i odbrane Nebojša Rodić. Očekuje se da će glasanje o novim ministrima biti u subotu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track