ALEKSANDRA SEKULIĆ: Suze radosnice ne mogu lako da se zadrže!

Takmičarka šoua X Factor

ALEKSANDRA SEKULIĆ: Suze radosnice ne mogu lako da se zadrže!

Pop kultura -
Nisam očekivala takav Željkov komentar. Jako me je dirnuo njegov komentar, trudila sam se da ostanem jaka, ali suze radosnice ne mogu tako lako da se zadrže, rekla je pevačica

Mlada pevačica koja se nedavno vratila u baražu šoua X Factor Aleksandra Sekulić kaže da je imala ogromnu tremu kad je bila u duelu sa grupom H2O i na korak od ispadanja.

"Nimalo prijatan osećaj... Koliko god sebe pripremala za taj momenat nisam mogla da ostanem skroz pribrana. Mnogo je rada, volje, vremena, uloženo da bi bilo ko od nas borbu u duelu podneo hladokrvno. Trema je bila pristuna, ali me nije savladala", kaže Aleksandra.

Navodi da nije očekivala pozitivni komentar člana žirija Željka Joksimovića i da zato nije mogla da zadrži suze. "Nisam očekivala! Jako me je dirnuo njegov komentar, trudila sam se da ostanem jaka, ali suze radosnice ne mogu tako lako da se zadrže".

Oduševila je i koreografijom koju je izvela. O njenom plesnom padu na kolena i dalje se priča, a ona otkriva da ga je zapravo sama smislila.

"Zahvaljujući divnoj ekipi koja je mnogo podigla energiju mom izvođenju, pad je nastao nekako spontano. Verovali ili ne, kada smo probali prvi put u studiju kod Kikija i ja sam imitirala rokere i pala na kolena, fore radi. I samo je bilo rečeno "To obavezno uradi". Dobro je da su helanke sakrile kolena koje su trenutno plave boje", kaže kroz smeh mlada pevačica.

Ističe da je najviše uživala na probama, na kojima su joj se dogodile i neke anegdote.

"Priprema koreografije i nastupa mi je najomiljeniji deo tokom sedmice, ne mogu da dočekam da dođem na red i čini mi se da ta proba, iako traje dugo, meni prođe za dva minuta. Izdvojila bih rečenicu koju mi je Mirko Vukomanović uputio tokom probe: "Aleksandra, ti si živo biće i treba ti kiseonik, moraš da dišeš", kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja