ALEN ŠOKIRAN: Maja Nikolić izmislila veridbu sa mnom?!
Foto: Pr

Hteo da pomogne pevačici

ALEN ŠOKIRAN: Maja Nikolić izmislila veridbu sa mnom?!

Stars -
Maja Nikolić je izmislila veridbu sa mnom jer je htela da sudiji koji odlučuje o starateljstvu nad njenim sinom pokaže da ima sređen život i materijalnu sigurnost uz izabranika, rekao je Alen Savić

Alen Savić, biznismen iz Holandije, za kojeg pevačica Maja Nikolić tvrdi da joj je verenik, otkrio je da je njihova veridba čista farsa kako bi se pred sudijama koji odlučuju o starateljstvu nad njenim sinovima pokaže da ima sređen život.

"Maja Nikolić je izmislila veridbu sa mnom jer je htela da sudiji koji odlučuje o starateljstvu nad njenim sinom pokaže da ima sređen život i materijalnu sigurnost uz izabranika", rekao je holandski biznismen Alen Savić, za kog pevačica tvrdi da je njen verenik.On nam je ispričao da je pristao da joj pomogne jer je kao roditelj razume, ali da je ona preterala i svojim postupcima ukaljala njegovo ime i čast, izmišljajući, između ostalog, i fizički sukob sa njegovom bivšom devojkom. S druge strane, Maja kaže da ljubav cveta.

"U trećem mesecu sam trudnoće. Alen je za nas i moje sinove kupio dva stana, u Žarkovu i u „Ju biznis centru“", rekla je pevačica.

Izmišljeni verenik pak kaže da je to još jedna od njenih laži."Pokušao sam na sve načine da je trgnem i da je nagovorim da ode kod psihijatra jer joj je zaista neophodna njegova pomoć. Molio sam je da dođe u Holandiju ako se stidi da se leči u Srbiji. Ali ona odbija i sama se upliće u svoje laži", rekao je Alen u telefonskom razgovoru.

On kaže da je inače oženjen i da njegova zakonita supruga zna za ceo dogovor sa pevačicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track