Alesandra Ambrozio kao brazilska talija

Lepotica uz fudbalere domaćina SP

Alesandra Ambrozio kao brazilska talija

Brazil 2014 -
Seksepilna manekenka svim srcem bodri Nejmara, Hulka i društvo i nada se svetskoj tituli

Prelepa brazilska manekenka Alesandra Ambrozio (33) navija za Nejmara, Hulka, Tijaga Silvu i društvo i veruje da će osvojiti titulu na Svetskom prvenstvu. Ona je pratila sve utakmice grupne faze Brazila, ali je posle toga morala da se vrati u Evropu.Alesandra Ambrozio trenutno boravi poslovno u Francuskoj, ali je svim srcem uz Brazil. Koliko joj je stalo do uspeha „selekaoa“ pokazala je početkom juna, kada je u Sao Paulu bodrila reprezentativce protiv Srbije. Posle dramatične utakmice s Čileom, koju su Brazilci prošli na penale, Alesandra je ubeđena da će njeni zemljaci biti daleko efikasniji u četvrtfinalu protiv Kolumbije, koje se igra sutra.

Alesandra Ambrozio redovno s društvom igra fudbal, čak tvrdi da je prilično dobra s loptom. Ova Brazilka ima italijansko i poljsko poreklo, a kao tinejdžerka je počela da se bavi manekenstvom. Bila je finalistkinja brazilskog „Elit model luka“. Poput zemljakinje Adrijane Lime nosi titulu „anđela“ kompanije „Viktorijas sikret“ od 2004. godine. Oprobala se i kao glumica, imala je malu ulogu u filmu „Kazino rojal“, seriji „Kako sam upoznao vašu majku“... Godišnje zarađuje 6,6 miliona dolara. Zanimljivo je da je kao devojčica patila zbog klempavih ušiju, pa ih je operisala, ali je kasnije rekla da je zažalila zbog te odluke. S biznismenom Džejmijem Mazurom ima dvoje dece - ćerkicu Anju, rođenu 2008, i sina Nou, rođenog 2012.

Voli slaninuPRAVI GURMANAlesandra Ambrozio, pored toga što obožava fudbal, voli i dobro da jede. Iako bi se po njenoj liniji moglo zaključiti da se zarad dobrog izgleda odriče kalorične hrane, to zapravo nije tako. Tako je gostujući u raznim emisijama otkrila šta jede za doručak.Dan mi počinje sendvičom sa slaninom i jajima. Imam zdrav stav prema hrani, ali se to ne vidi jer mnogo treniram - rekla je Alesandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track