Ameri

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Sinovi Željka Ražnatovića Arkana, blizanci Nikola i Vojin, kao i njihova majka Natalija Martinović...

BEOGRAD - Sinovi Željka Ražnatovića Arkana, blizanci Nikola i Vojin, kao i njihova majka Natalija Martinović, skrasili su se u Americi, saznaje Kurir. Martinovićeva se bavi trgovinom nekretninama, a Vojin i Nikola odlučili su da u svet biznisa uđu preko luksuznih kockarnica i nedavno su pronašli dobar posao u jednoj od njih.

Zbog čega su Arkanovi sinovi odabrali da prve krupne poslovne korake prave baš u kazinu, nije poznato, ali izvor Kurira blizak porodici Natalije Martinović kaže da su blizanci puni energije, snage i želje da radom nadoknade ono što im je posle očeve smrti uskraćeno. Naime, Nikola i Vojin, koji su dvoje od četvoro dece iz Arkanovog braka s Natalijom Martinović, s kojom ima i ćerke Milenu i Mašu, posle ubistva Željka Ražnatovića, 15. januara 2000. godine, pokušavali su da ospore očev testament.

Oni su, inače, u vreme Arkanovog ubistva s porodicom živeli u Grčkoj, gde im je u Glifadi, u elitnom delu Atine, otac kupio luksuzni apartman. Međutim, posle njegovog ubistva, Natalija Martinović i Arkanova sestra optužile su Cecu Ražnatović za falsifikat. Natalija je čak i tužila Arkanovu udovicu, pet meseci posle njegovog ubistva. Optužbama se pridružio i Vojin.

Prašinu koja se u javnosti podigla u vezi sa ovim sporom i pokušajima osporavanja testamenta, međutim, potisnula je u drugi plan nova tragedija, koja je zadesila porodicu Martinović kad su, 7. juna 2002. godine, u stanu na Novom Beogradu pronađeni mrtvi Natalijin brat Duško Martinović (49), njegova supruga Mirela (42), sin Aleksandar (18) i ćerka Erika (16). Istragom je, međutim, utvrđeno da je Duško ubio ženu i dvoje dece, a potom izvršio samoubistvo.

Željko Ražnatović Arkan je, inače, iza sebe ostavio devetoro dece. Najstariji je sin Mihajlo, potom Sofija i Anđela. Sve troje su deca iz vanbračnih veza, ali s priznatim očinstvom. Milena, Nikola, Vojin i Maša su iz braka s Natalijom. Najmlađi su Veljko i Anastazija, iz braka sa Cecom.
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Anoniman

  Anoniman

  strasno je to sto pricate o necemu sto nema veze sa mozgom. sasvim slucajno sam odrasla sa nikolom, vojinom, masom i milenom . Ceca im je ovde sve uzela, falsifikovala testament, sa onim smrdljivkom pelevicem i kompanijom. oni su divni momci, ne rade u kockranicama i nisu probisveti jer ih je majka lepo vaspitala. A CECA-svaki komentar je suvisan, ... više jadna, bedna, kurvetina, droljetina, osoba koja posecuje vracare i gatare, i ..... dos utra se moze nabrajati

  25 Odgovori 
 • Bosko

  Bosko

  Ceca je prava pravcata mafijaska.Verujem da je falsifikovala testament pok.Arkana i to u dogovoru sa Legijom a potom "potpomogla" da se opameti bivsa Arkanova zena- Natalija Martinovic time sto je likvidirala njenog brata i njegovu porodicu. Jedno vreme su kruzile price da je Ceca izvesno vreme "Provodila" sa Hasimom Tacijem i odjednom je to pocelo ... više da tone u zaborav i to nerazjasnjenim okolnostima. Ceca je opasna,to je ocigledno,samo sto nema ko da je otkriva u pravom svetlu,nemamo strucne sluzbe,nemamo hrabre ljude koji bi se toga nafatili. Ona je u stanju sve da potkupljuje i da vrati stvar uvek na startu,a ja bih se cak i zakleo da je ona bila umesana u ubistvo svog muza Arkana.Nadam se da ce jednoga dana pravda trijumfovati i da ce ona odgovarati za sva nedela i da ce Nataliji Martinovic biti vraceno sve sto joj sleduje.

  19 Odgovori 
 • Anoniman

  Anoniman

  zelim da stupim u kontakt sa vojinom nekako...postoji nesto sto zelim da mu kazem,mislim da bi mu bilo vazno...

  19 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Anoniman

  Anoniman

  zelim da stupim u kontakt sa vojinom nekako...postoji nesto sto zelim da mu kazem,mislim da bi mu bilo vazno...

  19 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!