ANA IVANOVIĆ I GOLA RONALDOVA IRINA: Vratite otete devojčice
Foto: Tviter

Priključile se kampanji

ANA IVANOVIĆ I GOLA RONALDOVA IRINA: Vratite otete devojčice

Tenis -
Brojne poznate ličnosti su na društvenim mrežama objavile fotografije na kojima poziraju s papirom na kojem je ispisan haštag #bringbackourgirls.

RIM - Srpska teniserka Ana Ivanović priključila se onlajn kampanji kojom se zahteva od lidera islamističke organizacije Boko Haram da vrati otete devojčice.Brojne poznate ličnosti su na društvenim mrežama objavile fotografije na kojima poziraju s papirom na kojem je ispisan haštag #bringbackourgirls. Pored Ane Ivanović akciji se priključila i devojka fudbalera Reala Kristijana Ronalda, Irina Šejk. Prelepa Ruskinja je pozirala u toplesu, a gole grudi su joj prikrivene papirom sa pomenutim haštagom.Međutim, Ronaldova devojka se našla na meti kritika. Brojni korisnici smatraju da je ruska manekenka preterala i zasuli su je brojnim kritikama. Korisnici su je nazvali neukom, odvratnom i nezrelom.

Ukupo 276 devojaka oteto je 14. aprila u gradu Čibok, na severoistoku Nigerije, u državi Borno, gde živi veliki broj hrišćana. Oko 233 se još vode kao nestale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track