Ana Ivanović: Napred, Brazil! Severina: Idemo, Hrvati!

Razilmanija 20. Svetsko prvenstvo u fudbalu

Ana Ivanović: Napred, Brazil! Severina: Idemo, Hrvati!

Brazil 2014 -
Naša teniserka preksinoć navijala za domaćine, dok je Severina, logično, davala podršku reprezentaciji svoje zemlje

Svako ima svog favorita, a našoj Ani se najviše sviđaju Brazilci.Srpska teniska lepotica Ana Ivanović navijala je za Brazil na otvaranju Svetskog prvenstva protiv Hrvatske i na svom Tviteru se pohvalila zelenim dresom reprezentacije domaćina koji je dobila na poklon.Dobila lep poklon- Veoma lep poklon mojih navijača iz Brazila. Uživajte u Svetskom prvenstvu, koje je počelo pre dva dana. Ja imam svog favorita, a to je, naravno, selekcija Brazila - poručila je Ivanovićeva.S druge strane, poznata hrvatska pevačica Severina otputovala je u daleku južnoameričku zemlju da na licu mesta pruži podršku svojim ljubimcima, ali, na njenu nesreću, „kockasti“ su na startu Mundijala poraženi od domaćina sa 3:1. Ona je na društvenu mrežu postavila fotografiju sa stadiona na kojoj ogrnuta hrvatskom zastavom pozira s Mariom Mandžukićem.

Vatrena... Severina Vučković
Vatrena... Severina Vučković

Momci, hvala vam- Nemoguće je opisati ovaj doživljaj, no svakako je jedan od nezaboravnih u životu. Momci, hvala vam na odličnoj igri, ponosno smo navijali - napisala je Severina.Nekoliko nedelja pre početka Svetskog fudbalskog prvenstva hrvatska pevačica je namenski objavila i navijačku pesmu simboličnog imena „Brazil“. Koliko će ona pomoći Hrvatima, ostaje da se vidi. Na startu Mundijala i nije baš mnogo.

Panda Jing Mej, panda
Panda Jing Mej, panda

Zna znanjePANDA JING MEJ POGODILAPanda Jing Mej, koja živi u kineskom Jangdžou, pred utakmicu Brazil - Hrvatska, kojom je otvoreno Svetsko prvenstvo u Sao Paulu, uzela je hranu iz kutije na kojoj je bila zastava domaćina. Time je simpatična životinja presudila „kockastima“, a pravila kažu da će pobeđivati one selekcije čije zastave se nalaze na kutijama iz kojih panda bude jela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track