Ana Ivanović: Nema stajanja pred Azarenkom

Ana želi u četvrtfinale Vimbldona

Ana Ivanović: Nema stajanja pred Azarenkom

Tenis -
Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović, spremna je za okršaj sa Viktorijom Azarenkom u četvrtom kolu Vimbldona

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović, spremna je za okršaj sa Viktorijom Azarenkom u četvrtom kolu Vimbldona.

To će biti njihov peti međusobni susret. Poslednji put su se srele u trećem kolu Mutua Madrid Opena prošlog meseca, kada je Azarenka trijumfovala sa 6:4, 6:4, nakon što je Ana vodila sa 4:1 u prvom setu. Anina prednost je što Viktorija tek po drugi put igra u četvrtom kolu Vimbldona, i što je to njihov prvi duel na travnatoj podlozi koja odgovara Ivanovićevoj.

"Ovo će biti definitivno jedan od najtežih mečeva. Azarenka ima sjajan tajming i izuzetno snažno udara lopticu, što je važno na travi. Ovo je za nju sjajna godina. Mislim da sam iz meča u meč napredovala i prilično dobro servirala, a u sledećem meču moram da odigram još bolje. Uvek prija biti ovde u Londonu u nedelju u sredini Vimbldona, kada imate samo trening, i možda malo rada na oporavku. Ovaj deo Londona je tako miran, i zadovoljna sam što sam još uvek ovde, ali želim da prođem dalje i jedva čekam meč u ponedeljak", rekla je Ana.

Susret je po rasporedu određen za drugi meč dana na Centralnom terenu, i trebao bi da počne posle 15 časova po lokalnom vremenu, odnosno 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track