Ana Ivanović se kaje!

Popravlja se

Ana Ivanović se kaje!

Tenis -
Iako nije dobila priliku da se izvini novinarima za nepravedno osuđivanje, Ivanovićeva napisala da nikoga ne treba vređati

Pola joj se prašta.Ana Ivanović izvinila se novinarima za nepravedne optužbe da su predstavnici medija krivi za poraz Srbije u finalu Fed kupa! Iako nije imala priliku da svoje izvinjenje glasno izgovori, Ivanovićeva je iskazala svoje mišljenje prilikom druženja s beogradskim osnovcima.Tema je bila „Školska pravila i prevencija nasilja“, a Ana je kao prvo usvojila pravilo po kom „nikoga ne treba ismevati, vređati i ogovarati“. Tokom ispisivanja „izvinjenja“ Ivanovićeva je malo pomešala dva pisma koja su u zvaničnoj upotrebi u Srbiji. Doduše, tako nešto je i najavila:- Ja ću mešati ćirilicu i latinicu - rekla je Ana i uz osmeh dodala:- Nemojte o rukopisu, molim vas.Usledilo je dobacivanje jednog od mališana:- Dugo nisi pisala? Kad stalno treniraš...Drugo pravilo koje je Ivanovićeva usvojila zajedno s decom jeste poštovanje različitosti svakog pojedinca.- Putujući, upoznaš pravila ljudi iz celog sveta i najvažnije je da to prihvatiš, da ne pokušavaš da ih menjaš - zaključila je Ana i uz osmeh otkrila da nema dečka i da se stidi kada joj kažu da je najlepša sportistkinja na planeti.

Krala sam eurokrem

Ivanovićeva je deci iz nekoliko beogradskih osnovnih škola otkrila neke zanimljive situacije iz detinjstva. - Nisam od onih koji krše pravila. Uvek sam radila domaći na vreme, nisam izlazila zbog obaveza... Priznajem da sam, kad sam bila mala, krala „eurokrem“ iz frižidera da mama i tata ne vide. Ne bi bilo toliko slatko da nije bilo pravila - rekla je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track