ANA JOKOVIĆ: Nataša Kovačević je relativno dobro

Reakcije

ANA JOKOVIĆ: Nataša Kovačević je relativno dobro

Košarka -
Košarkašicu su u bolnici u Đeru posetili i ministar sporta Srbije Vanja Udovičić, reprezentativke Srbije iz Šoprona Sara Krnjić i Dragana Stanković, i pomoćni trener reprezentacije Igor Polanek

Reprezentativka Srbije Nataša Kovačević se oseća relativno dobro posle saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena, rekla je potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković.

"Bila sam čitav dan s njom. Ona je dobro, ako se to tako može reći. Malo je vesela, malo počne da boli. Trudili smo se da joj olakšamo koliko je to moguće", rekla je Ana Joković agenciji Beta telefonom iz Đera. Nataša Kovačević je povređena u subotu kada je autobus njenog kluba Đer sleteo sa puta, a lekari su morali da joj amputiraju nogu. Tu 19-godišnju košarkašicu su u bolnici u Đeru posetili i ministar sporta Srbije Vanja Udovičić, reprezentativke Srbije iz Šoprona Sara Krnjić i Dragana Stanković, i pomoćni trener reprezentacije Igor Polanek. "Nataša je jedna od naših najboljih i najperspektivnijih košarkašica. Sada već, nažalost, mogu da kažem da je to bila. Prošla je sve reprezentativne selekcije i svuda je bila omiljena. Velika je ovo tragedija", rekla je Ana Joković. Potpredsednica KSS se u ponedeljak ujutro vraća u Srbiju, a Nataša Kovačević bi trebalo da se vrati krajem nedelje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track