Ana Nikolić u policiji: Ubistvo opomena Miši Banani?

Istraga

Ana Nikolić u policiji: Ubistvo opomena Miši Banani?

Crna Hronika -
Pevačica će biti pozvana na informativni razgovor kako bi se proverilo da li je Dejan Milačić zvani Džin (35) izrešetan zbog njenog bivšeg dečka Rodoljuba Radulovića

BEOGRAD - Istraga će otkriti ubicu.Pevačica Ana Nikolić biće pozvana na saslušanje zbog ubistva Dejana Milačića zvanog Džin (35), koji je bio njen telohranitelj! Kako Kurir saznaje, ona će biti među prvim svedocima jer istražitelji ne isključuju mogućnost da je ubistvo telohranitelja naručeno kao opomena njenom bivšem dečku, visokorangiranom pripadniku klana Darka Šarića Rodoljubu Raduloviću zvanom Miša Banana da „pazi šta priča“. Radulović, koji je u bekstvu, navodno je bio veza između narko-bosa i mnogih političara i državnih funkcionera koje je Šarić finansirao.- Radulović je i dalje mnogo vezan za pevačicu i još brine za njenu sigurnost iako je njihova burna veza okončana - prenose crnogorski mediji i navode da to nije prestalo ni kada je uplovio u emotivnu vezu sa Jasminom D., koja je bila uključena u njegove poslove.Izvor Kurira iz policije objašnjava da bi pevačica trebalo da bude saslušana kako bi eventualno pomogla u otkrivanju motiva ubistva i počinioca.- Ana nije dobila poziv za saslušanje. Ukoliko ga bude bilo, svakako će se odazvati jer joj je cilj da se sazna šta se dogodilo - kažu za Kurir iz pevačicinog PR tima.Osim pevačice, u policiji bi među prvim svedocima trebalo da bude saslušana i supruga pokojnog Milačića, Ana.- Verujemo da bi pevačicini iskazi, ali i udovice Dejana Milačića mogli da nam pomognu u pronalaženju ubice. Ono što nas najviše zanima jeste s kim je Milačić bio u sukobu i da li mu je neko pretio. Na saslušanje će biti pozvani i njegovi poznanici i poslovni saradnici, koji bi mogli da pomognu u pronalaženju traga do ubice - kaže izvor Kurira iz policije.Milačić je bio i u sukobu s jednom navijačkom grupom Crvene zvezde s Novog Beograda, čije su vođe nedavno izašle iz zatvora, pa policija proverava i navijače.

Radulović je i dalje mnogo vezan za pevačicu i brine se za njenu sigurnost
Radulović je i dalje mnogo vezan za pevačicu i brine se za njenu sigurnost

Hapšen u Crnoj GoriPolicija će proveriti i priču da je Milačić ubijen iz osvete.- U martu prošle godine hapšen je zbog sumnje da je u tuči povredio Cetinjanina Mila Beladu (35). Milačić je tada potegao i pištolj, iz kog je ispalio hitac, koji je okrznuo Beladu. Razlog zbog kojeg su se Milačić i Belada sukobili do danas nije rasvetljen, ali je interesantno da je tada žrtva pobegla sa mesta događaja i policija danima nije mogla da mu uđe u trag - kaže izvor iz istrage i napominje da Milačić u Beogradu nema dosije.

Sahrana na CetinjuDejan Milačić biće sahranjen na rodnom Cetinju.- Njegovo telo posle obdukcije trebalo bi da preuzme supruga Ana, koja je u vreme zločina sa njihovim jednogodišnjim sinom bila u poseti porodici na Cetinju - kaže izvor Kurira iz istrage.

Obezbeđivao pevačiceUbijeni Dejan Milačić osim u klubu „Teatro“ navodno je radio i u obezbeđenju mnogih javnih ličnosti. Osim Ane Nikolić, prema nezvaničnim informacijama, bio je telohranitelj i Miri Škorić, ali i supruzi Milorada Ulemeka Legije Aleksandri Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track