Ana Nikolić: Vlada Mandić me je osvojio patrijarhalnim vaspitanjem
Foto: Instagram

Progovorila o vezi

Ana Nikolić: Vlada Mandić me je osvojio patrijarhalnim vaspitanjem

Stars -
Vlada je sjajan momak. Dobro dete iz patrijarhalne porodice kakva je i moja. Ne manjkaju mu prave vrednosti kao što su čast, poštenje i marljivost. Volim vredne ljude jer sam i sama takva, otkriva Ana koja po prvi put govori o vezi sa Mandićem

Pevačica Ana Nikolić mimo običaja da ćuti ili demantuje, rešila je da otvori dušu i progovori o svojoj vezi sa rukometašem Vladimirom Mandićem.

Naime, pevačica je priznala da uživa u ljubavi sa šarmantnim rukometašem, i otkriva kakva je kada se zaljubi.

"Tada sam najlepša. Nasmejana sam i mogu sve, čini mi se čak i da poletim", rekla je Ana i otkrila čime ju je Vlada osvojio.

"Vlada je sjajan momak. Dobro dete iz patrijarhalne porodice kakva je i moja. Ne manjkaju mu prave vrednosti kao što su čast, poštenje i marljivost. Volim vredne ljude jer sam i sama takva. Ponekad pomislim da su ga moji roditelji vaspitavali", priča Nikolićeva. Ona je otkrila i da je više nego ikad spremna za majčinstvo.

"Spremna sam, ali tek sada. Do juče sam i sama bila dete. Osim toga vodila me je i karijera. Odnedavno osećam potrebu za potomstvom i iskreno ga priželjkujem", zaključuje pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track