Ana Nikolić: Volela bih da snimim duet sa Stingom i Severinom!
Foto: Story

Skromna

Ana Nikolić: Volela bih da snimim duet sa Stingom i Severinom!

Stars -
Ana je otkrila da priprema duet sa "jednim muškim pevačem", da bi, kad bi mogla da bira, volela da otpeva po pesmu sa Stingom i Severinom

Ana Nikolić često je na stranicama žute štampe zbog raznoraznih izleta, pijanih vožnji ili ljubavnih veza i vezica. Ali, izgleda da je i pevačici malo preko glave svega toga i da bi volela da se skrasi.

"Obožavam decu i žarko želim da postanem majka u bliskoj budućnosti", rekla je Ana.

Da je kod pevačice proradio materinski instinkt svedoči i modna kolekcija koju je napravila za decu i koju je predstavila u utorak na reviji u jednom tržno centru. Ana je otkrila da priprema duet sa "jednim muškim pevačem", da bi, kad bi mogla da bira, volela da otpeva po pesmu sa Stingom i Severinom.

"Ja sam, za one koji to ne znaju, diplomirani dizajner, a kreiranjem garderobe se bavim već nekoliko godina zajedno sa Tijanom Todorović. Ovo je prvi put da sam radila za decu i ponosna sam na te haljinice koje sam osmislila. Dobro se prodaju, mada mi to nije bio cilj, već da izrazim svoju kreativnost", rekla nam je Ana i objasnila koliko joj, ustvari, znači dečija kolekcija koju je kreirala.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Ja obožavam decu i žarko želim da postanem majka u bliskoj budućnosti. Međutim, ja sam perfekcionista i sve što radim u životu radim temeljno, tako bih se i ulozi majke posvetila na taj način. Kada budem imala dete karijera će mi biti na trećem mestu. Ja često delujem neozbiljno, volim da se šalim, jer sam , zapravo, jedno veliko dete. Ali, biti roditelj je ozbiljna 'posao', biti majka je najvažnija uloga u životu svake žene. I zato to kod mene ide sporije, jer kada budem imala porodicu posvetiću joj se potpuno." Pevačica je otkrila i sa kojim to muzičarima bi volela da snimi duet.

"Ovo je ekskluzivna vest za vas - jedan duet je već u planu, muški pevač je u pitanju, ali još uvek ne mogu da vam kažem o kome je reč. Volela bih da snimim duet sa Severinom, na primer, a od inostranih pevača... biću neskromna - sa Stingom!"

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track