ASTROLOZI O ANI I VLADI: Brak im je bio pakao!
Foto: Damir Dervisagic

Izdala saopštenje

ASTROLOZI O ANI I VLADI: Brak im je bio pakao!

Stars -
U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon skoro deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svako svojim putem, napisala je Ana

Nakon što su skoro svi mediji objavili da je braku Ane Rucner (30) i trideset godina starijeg Vlade Kalembera došao kraj, Ana je na svom Fejsbuk profilu ostavila poruku u kojoj potrvđuje da ona i Vlado nažalost više ne žive zajedno.

"Dragi naši, u proteklih nekoliko meseci uspeli smo da zadržimo intimu za šta smo veoma zahvalni. Ovim putem vas obaveštavamo da su navodi o našem razvodu tačni. U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon skoro deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svako svojim putem", piše na Aninom saopštenju na društvenoj mreži.

"Preko zajedničkog advokata smo podneli zahtev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovaćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama. Ovo je naše poslednje obraćanje vezano za ovaj slučaj, jer želimo da verujemo da je za javnost isključivo važno ono čime se bavimo, a ne detalji našeg privatnog života. Vaši Ana i Vlado", piše u saopštenju.

A evo šta o ovom braku kaže astolog iz Hrvatske: "Vlado Kalember je izuzetno tvrdoglav i neukrotiv kao partner. Opozicija Venere i porodičnog Meseca, od njega stvara porodici nenaklonjenog muškarca. Za njega je samački život, a ne porodična zajednica. Ana je učinila grešku kada je poklekla njegovom šarmu. Na žalost, nisu jedno za drugo. Varijanta braka ne! Ljubavna veza da. Odvojen život im donosi zanimljivu i nekonvencijalnu zajednicu, a brak im je bio pakao", kaže astrolog.

Foto Kurir arhiva
Foto Kurir arhiva

(svadbeivjencanja.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track