Anđelković: Vučićev ekspoze najbolji program od početka višestranačja!
Foto: Kurir štampano

Veliki korak napred

Anđelković: Vučićev ekspoze najbolji program od početka višestranačja!

Politika -
Anđelković je naveo da je Vučićev ekspoze vrlo konkretan, što je potpuni kontrast ranijim slučajevima, kada su navođeni spiskovi lepih želja i kukano nad lošom prošlošću

BEOGRAD - Analitičar Dragomir Anđelković izjavio je danas da je ekspoze premijera Aleksandra Vučića najkvalitetniji od kada je u Srbiji ponovo uspostavljeno višestranačje, ali da je ključno pitanje da li će biti hrabrosti da se obećano sprovede kada počne da pada rejting.

"Mislim da je ekspoze realan i u skladu sa izazovima koji predstoje Srbiji a sada je ključno pitanje da li će biti političke odlučnosti da se sve to realizuje kada nastupe problemi kojih će sigurno biti, jer će biti mnogih koji program Vlade smatraju udarom na sopstvene interese", rekao je Anđelković.

On je istakao da je suština da li će biti hrabrosti da se najavljeno i uradi.

"Bilo je hrabrosti da se kaže, što je veliki korak unapred, a videćemo da li će biti hrabosti da se i uradi kada rejting počne da pada", rekao je Anđelković.

Anđelković je naveo da je Vučićev ekspoze vrlo konkretan, što je potpuni kontrast ranijim slučajevima, kada su navođeni spiskovi lepih želja i kukano nad lošom prošlošću. "

Sada smo dobili konkretan ekspoze kao na Zapadu sa merama koje će se preduzeti, konkretnim datumima i rezultatima. Mislim da je svakako najkvalitetniji od kada je u Srbiji ponovo uspostavljen višepartijski sistem", rekao je Anđelković.

Na pitanje šta bi se moglo zameriti Vučićevom ekpozeu, Anđelković je odgovorio da je sve što je rečeno u ekspozeu kvalitetno, a jedino je bilo potrebno obratiti pažnju i na demografsku obnovu Srbije.

"Koliko god imali malo para i velikih problema, time u nekoj meri moramo odmah da se bavimo", rekao je Anđelković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track