Anđeo se pokazao i spasao devojku
Foto: Preent Screen Jutub

Lutajući sveštenik

Anđeo se pokazao i spasao devojku

Planeta -
U nesreći je skoro smrtno stradala Kejti Lenc (19) koja se u mercedesu sudarila s drugim vozilom i završila priklještena u hrpi metala kada se pojavio sveštenik

Automobilska nesreća koja se dogodila u Misuriju mogla je da ima fatalne posledice da se u jednom trenutku nije pojavio sveštenik za kog očevici tvrde da je bio anđeo.Naime , u nesreći je skoro smrtno stradala 19-godišnja devojka Kejti Lenc koja se svojim mercedesom sudarila s drugim vozilom i završila priklještena u hrpi metala koju su vatrogasci pokušavali da odvoje 45 minuta kako bi je izvukli iz olupine.Kada su već pomislili da joj nema spasa, pored njih se pojavio katolički sveštenik koji ih je pozvao da se smire i veruju, pomolio se sa njima i rekao da će im alati sada proraditi. Ubrzo nakon toga stiglo je vozilo sa novim alatima i devojka je uspešno izvučena iz automobila, a sveštenik je nestao bez traga .

Kada se situacija smirila, svi prisutni su želeli da saznaju ko je sveštenik koji je tako efikasno smirio situaciju i dao snagu vatrogascima, ali ne samo da je nestao iznenada kao što se i pojavio, već ga niko nije prepoznao prema opisu. To je navelo ljude da posumnjaju da je reč o pravom pravcatom anđelu. Kejti se dobro oporavlja od operacije , a njeni roditelji su jako zahvalni ‘lutajućem svešteniku‘ pa još pokušavaju da ga pronađu.

http://www.youtube.com/watch?v=neoqwJVPj74

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja