ANKETA PLES SA ZVEZDAMA: Koja dva para idu u duel?

Jaka konkurencija

ANKETA PLES SA ZVEZDAMA: Koja dva para idu u duel?

Pop kultura -
13 parova je otplesao svoj ples pred sudijama i sad je na gledaocima da odrede koja dva para idu u duel

U večerašnjoj emisiji "Ples sa zvezdama" 12 parova pokazalo je kako su savladali nove korake i pokrete standardnih i latino plesova, i to za samo sedam dana.

Posle Saše Vidića i Ane Mijailović, šou su prošle nedelje napustili i Tamara Paunović i Mirko Knežević. Sada takmičenje nastavlja 12 parova: Milan i Jelena, Tanja Petrović i Marko, Vanesa i Vlada, Nemeš i Marija, Aleksandar i Slađana, Nigor i Jelena, Ivan i Marija, Tanja Bošković i Marko, Lena i Nikola, Milojko i Zorana, Katarina i Aleksandar, Nikolija i Ignjat.

U četvrtoj emisiji žiri su najviše oduševili Tanja Bošković i njen partner mladi Marko pa su osvojili 34 poena, drugi su Lena Bogdanović i Nikola koji su osvojili takođe 34 poena, najmanje su oduševili Milojko Pantić i Zorana i sa 23 poena su pretposlednji, a na začenju su Nikola Nemešević Nemeš i Marija 21 bod.

Na gledaocima je da spasu svoje favorite. Glasovi publike će se bodovati tako da će onaj ko je osvojio najviše dobiti 14 poena, a najmanje 1 poen. Dva para sa najmanje glasova ići će u duel i otplesaće jedan ples i nakon toga će najslabiji plesni par napustitio emisiju.Pobednik šoua dobija 25.000 evra koje idu u humanitarne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track