APLIKACIJA ZA ŠMEKERE: Dok pije pivo s društvom, telefon šalje poruke devojci
Foto: Printskrin Yt

BroApp

APLIKACIJA ZA ŠMEKERE: Dok pije pivo s društvom, telefon šalje poruke devojci

Tech -
Kada prvi put preuzmete aplikaciju, potrebno je da naznačite ko vam je devojka i da sami osmislite nekoliko romantičnih poruka koje će u odabrano vreme biti poslate na odgovarajući broj

Aplikacija pod nazivom "BroApp" omogućava korisniku da bezbrižno provodi vreme sa društvom, dok mobilni telefon sam šalje romantične poruke njegovoj devojci.

Kreatori aplikacije koja se može nabaviti preko servisa "Android Play Store" objašnjavaju da korisnik sam bira koju vrstu poruke će telefon poslati njegovoj partnerki i kada.

- "BroApp je alatka koja pomaže "šmekerima". Svesni smo da su muškarci ponekad previše zauzeti da bi poslali devojkama slatku poruku. Zato smo smislili način da izraze svoju ljubav čak i u takvim trenucima - objasnili su kreatori iz Australije. Kada prvi put preuzmete aplikaciju, potrebno je da naznačite ko vam je devojka i da sami osmislite nekoliko romantičnih poruka koje će u odabrano vreme biti poslate na odgovarajući broj. Ako je korisnik u stvarnosti već pozvao devojku ili joj pisao, aplikacija sama otkazuje zakazane poruke, kako ne bi izazvala sumnju.

Jedan od glavnih razloga za zabrinutost korisnika bila je situacija kada devojka pretura po telefonu svog momka i naiđe na "BroApp", ali kreatori su mislili na sve. Ako devojka pokuša da uđe u aplikaciju, biće automatski preusmerena na listu poklona koje momak navodno planira da joj kupi. Reakcije na aplikaciju su podeljene. Dok jedan deo korisnika smatra da je genijalna, drugi tvrde da neke stvari ne treba prepuštati automatima.

http://www.youtube.com/watch?v=O_2zr5EYbDk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track