APR ODLUČIO:  Aleksandar Nikačević generalni sekretar AMSS!

Konačno rešenje

APR ODLUČIO: Aleksandar Nikačević generalni sekretar AMSS!

Društvo -
Odlukom APR da je Aleksandar Nikačević jedini zakonski zastupnik AMSS, konačno je stavljena tačka na sve dosadašnje spekulacije u javnosti u vezi sa tim ko je generalni sekretar nacionalnog automobilskog kluba

BEOGRAD - Agencija za privredne registre (APR) danas je donela rešenje da je Aleksandar Nikačević generalni sekretar AMSS i njegov zakonski zastupnik! Ta institucija odlučivala je po zahtevu Stanka Trivića, koji se dosad lažno predstvaljao kao v.d. generalnog sekretara AMSS, da se po hitnom postupku on upiše kao zakonski zastupnik AMSS.

Odlukom APR da je Aleksandar Nikačević jedini zakonski zastupnik AMSS, konačno je stavljena tačka na sve dosadašnje spekulacije u javnosti u vezi sa tim ko je generalni sekretar srpskog nacionalnog automobilskog kluba, kao i da su odluke donete o promeni zakonskog zastupnika AMSS i njegovih organa na nelegalnoj Skupštini AMSS, održanoj 9. aprila 2014. godine u Kruševcu - neligitimne.

Istovremeno, APR je odbacio i zahtev za promenu zakonskog zastupnika AMS Osiguranja i nije verifikovao neleglane odluke o smeni Vučete Mandića, generalnog direktora, i Mirka Butulije, zamenika generalnog direktora te osiguravajuće kuće.

Time je omogućeno da se i ubuduće nastavi njeno uspešno polovanje kao što je to bilo i dosad.

Istovremeno, redovna Skupština akcionara AMS Osiguranja održaće se u petak, 25. aprila, kako je to i najvljeno na sajtu AMS Osiguranja i APR, a ne 21. maja 2014. godine, kao što je pisalo u plaćenom oglasu od strane neovlašćenih lica u dnevnim novinama "Blic". Protiv odgovornih lica za ceo taj slučaj AMS Osiguranje podneće krivične prijave.

"Svim ovim odlukma APR još jednom je potvrđeno da država, u intersu istine, prava i pravde, sprovodi svoje zakone i stavljena je tačka na sve pokušaje malverzacija i zloupotreba zaposlenih u celom sistemu AMSS", navode u AMSS.

Podsetimo, AMSS je ranije već podneo krivične prijave protiv Stanka Trivića, bivšeg zamenika generalnog sekretara AMSS, i Radoslava Jovanovića, bivšeg predsednika Upravnog odbora AMSS, zbog krivičnog dela falsifikovanja pečata i dokumenata, kao i organizovanja nelegalne Skupštine AMSS u Kruševcu.

"A organizovana kriminalna grupa na čelu sa Orhanom Dragašem, koja je sada konačno zakonski poražena, a za koju se veruje da stoji iza pokušaja preotimanja AMSS, odgovaraće pred zakonom. AMSS obaveštava svoje članove i građane da ispunjava sve svoje obaveze prema njima, kao i sva zakonska i javna ovlaćenja koja su mu poverena", navodi AMSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track