ARGENTINCI U GLAVNIM ULOGAMA: Maradona iskače iz fotelje, mali Brazilci vređaju Mesija
Foto: Printskrin

ARGENTINCI U GLAVNIM ULOGAMA: Maradona iskače iz fotelje, mali Brazilci vređaju Mesija

Brazil 2014 -
Brojna uključenja iz svih gradova, ekskluzivni intervjui s najvećim zvezdama svetskog fudbala, analize mečeva, grafike koje sve to prate... Tako brazilski mediji prate aktuelno Svetsko prvenstvo

Svetsko prvenstvo u Brazilu idealna je prilika i za poslovne ljude da ostvaruju internacionalne kontakte, kao i da čitavoj planeti predstave svoje proizvode i usluge.

Lokalne televizije rade fantastičan posao. Uz dužno poštovanje kolega sa Radio televizije Srbije, Brazilci su za njih na Marsu kad je reč o programu, naročito onom čiji je sadržaj posvećen Mundijalu.

Brojna uključenja iz svih gradova, ekskluzivni intervjui s najvećim zvezdama svetskog fudbala, analize mečeva, grafike koje sve to prate... Da ne nabrajam više. Nisam gledao RTS, ali verujem da se i ovog puta sve svodi na tri gosta u studiju i praznu priču.

Elem, kad smo kod televizijskog programa, ono što mi je mimo svega privuklo pažnju su odlične reklame, a najviše njih dve. U prvoj, Mesi kreće na stadion autobusom, dok mu sa ulice tri mala Brazilca gestigulacijom pokazuju da nije previše omiljen u ovoj zemlji.

Druga je još genijalnija, u pitanju je reklama za onlajn prodaju. Četvorica Brazilaca spremaju se da pogledaju utakmicu, kad im iz stare fotelje izbija glava Maradone, koji skandira Argentina, Argentina.Jednim potezom mobilnog telefona, mladić čini da Maradona, a samim tim i fotelja nestanu iz njihove kuće.

http://www.youtube.com/watch?v=jR1XQsCiAKE
http://www.youtube.com/watch?v=giuzs8KYgnI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track