ASTROLOZI: Princ Džordž biće premijer Engleske!
Foto: AP

Indijski mistici prorekli sudbinu

ASTROLOZI: Princ Džordž biće premijer Engleske!

Planeta -
Kakvo ludilo je zavladalo u celom svetu zbog rođenja novog člana kraljevske porodice govori i podatak da su se i indijski mistici bacili na predviđanje njegove budućnosti

MUMBAI - Kakvo ludilo je zavladalo u celom svetu zbog rođenja novog člana kraljevske porodice u Britaniji govori i podatak da su se i indijski mistici bacili na predviđanje njegove budućnosti.

Kažu da je sin princa Vilijama i Kejt Midlton možda rođen da jednog dana preuzme kraljevski presto, ali da će njegov životni put ipak biti nešto drugačiji. Naime, dvojica proroka iz Mumbaija tvrde da će se Džordž Aleksandar Luis u budućnosti baviti politikom i da će ga birati u sam politički vrh zemlje.

Indijci su na osnovu dečakovog datuma, vremena i mesta rođenja predvideli njegovu budućnost.

"Najkasnije do 2044. godine Džordž će napraviti političku karijeru. Vidim snažne promene u monarhiji", rekao je astrolog Raj Kumar Šarma.

Budući kralj će prekršiti neka pravila kraljevske porodice, a proslaviće se radeći nešto što se nije desilo u poslednjih 200 godina, dodao je Šarm. Njegova koleginica Lara Šah rekla je da će se dečak kandidovati na izborima za predsednika ili premijera i da će pobediti.

"Biti kralj ili princ za njega neće biti važno. Biće više naklonjen politici i radiće za dobrobit naroda", rekla je Šah.

Princ će takođe poboljšati odnose Velike Britanije sa drugim zemljama, posebno arapskim. Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na srećan dan, a pošto je njegova zvezda pod uticajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan.

"Kada je u pitanju njegov fizički izgled, biće krupniji jer će voleti hranu i luksuzne delikatese, a da ne spominjemo žene", kazala je Šah.

Šarma je predvideo da će se princ rano oženiti, u 26. godini, i da će imati troje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track