ATINA: Zaplenjena skoro tona heroina!
Foto: Rojters

Sakrivena u skladištu

ATINA: Zaplenjena skoro tona heroina!

Planeta -
Prema prvim informacijama 986,6 grama heroina je dopremnjeno tankerom u Grčku i pronađena je u jednom skladištu u pomorskom mestu Koropi na oko 40 kilometara od Atine

ATINA - Gotovo tona heroina otkrivena je u skladištu u blizini Atine i 14 osoba je uhapšeno, što je druga velika zaplena droge u poslednjih nedelju dana, saopštila je danas grčka lučka policija.

Prema prvim informacijama 986,6 grama heroina je dopremnjeno tankerom u Grčku i pronađena je u jednom skladištu u pomorskom mestu Koropi na oko 40 kilometara od Atine.

Među uhapšenima je većina članova posade tankera, njih 10 svi su stranci i direktor grčke kompanije koja je vlasnik broda, kao i drugih troje umešanih u aferu, saopštila je policija, prenela je agencija AFP.

Droga je bila u tankeru "Nurl" u vlasništvu grčke pomorske kompanije koji je plovio pod zastavom afričke države Togo, a koji su lučke vlasti takođe zaplenile.Pre nedelju dana nešto više tone heroina otkrivena u drugom skladištu u Atini i 11 osoba je uhapšeno uključujući i brodovlasnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track