Australija: Pohrlili na druženje s Cecom!

Australija: Pohrlili na druženje s Cecom!

Stars -
Dolazak Svetlane Ražnatović u Australiju izazvao pravu euforiju, a u Pertu je 300 obožavalaca uživalo uz večeru sa folk zvezdom

Obožavaju je.Čak 300 ljudi došlo je sinoć u Srpski klub zapadne Australije u Pertu kako bi se družilo sa Svetlanom Ražnatović. Oni su organizovali večeru u njenu čast, a najveća balkanska estradna zvezda rado se odazvala njihovom pozivu. Cecini obožavaoci iskoristili su priliku da s njom razgovaraju, fotografišu je i uzmu joj autogram. Ona je pričala sa svakim, nasmejana i veoma raspoložena.Ovo druženje bilo je uvertira u večerašnji nastup u pomenutom gradu, nakon kojeg će otputovati u Sidnej, gde će 14. decembra održati koncert u čuvenoj dvorani Bejsajd auditorijum. Već sutradan pevaće u Melburnu, čime će biti okončana australijska turneja.

Inače, dolazak Cece Ražnatović u Zemlju kengura izazvao je pravu euforiju kod njenih fanova. Ulaznice su bukvalno planule. Ona je pre dve godine održala niz izuzetno uspešnih nastupa u Australiji, a publika se izgleda baš uželela njenih hitova.(R. S.)

Ceca i Severina na Pinku za Novu godinu

Ceca i Severina Vučković snimiće svoje novogodišnje šou-programe, koji će biti emitovani na televiziji Pink za vreme novogodišnjih praznika. Čelnici „ružičaste televizije“ odlučili su da upravo njih dve, koje su uvek aktuelne i zanimljive gledaocima, budu zvezde njihovog programa. (Z. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja