NEVESTA MLAĐA 57 GODINA: Milijarder Rihard Lugner oženio Plejbojevu zečicu!
Foto: Prinskrin Yt

Hit svadba

NEVESTA MLAĐA 57 GODINA: Milijarder Rihard Lugner oženio Plejbojevu zečicu!

Austrija -
On je kazao da mu je ovo peti brak, da se nada da je ovog puta učinio pravu stvar, kao i da se, uprkos velikim razlikama u godinama, slažu u svemu

BEČ - Austrijski milijarder Rihard Lugner (Richard Lugner) (81) oženio je juče 57 godina mlađu Plejbojevu zečicu Keti Šmic (Cathy Schmitz) (24).

Lugner je poznati bečki preduzetnik i vlasnik Lugner sitija u kojem su nastupale srpske zvezde Svetlana Ražnatović, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, a sa mlađanom Keti verio su se u februaru ove godine.

Lugneru velika razlika u godinama i činjenica da može da bude deda svom "vrapčetu“ (nem. Spatzi), kako zove svoju verenicu, nimalo ne smeta. Iako se dobro drži za čoveka koji je u devetoj deceniji, vest da će se venčati sa toliko mlađom izabranicom izazivala je poplave ironičnih komentara na internetu.

On je na ceremoniji venčanja kazao da mu je ovo peti brak i da se nada da je ovog puta učinio pravu stvar.

"Osim velike razlike u godinama, mi se slažemo u svemu. Naravno, nemam s kim da se svađam kad sam sam, ali čoveku je potreban partner", rekao je Lugner.

Keti, medicinska sestra po zanimanju, živela je u Nemačkoj, u pokrajini Rajnlandpfalc. Javnosti je postala poznata nakon što se pojavila na naslovnici nemačkog izdanja magazina Plejboj. U Beč se doselila sa svojom šestogodišnjom ćerkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track