AUSTRIJANCI NAS HVALE: Srbija postaje računarska sila, ima odlične informatičare!

Privredne komore Austrije

AUSTRIJANCI NAS HVALE: Srbija postaje računarska sila, ima odlične informatičare!

Austrija -
Zainteresovani mogu u to da se uvere 8. septembra, kada austrijska Privredna misija u Beogradu sa srpskim partnerima organizuje skup posvećen saradnji u informatici i telekomunikaciji

BEČ - Srbija ima odličan informatički kadar i postaje sve kvalitetnije tržište na polju informacionih tehnologija“, piše u najnovijem kominikeu Privredne komore Austrije.

U njemu se navodi da se na najvećem tržištu Balkana šire globalna preduzeća kao što su Majkrosoft (Microsoft), S&T. Njih privlači veliki broj izuzetno dobro obrazovanih informatičara.

Privredna komora Austrija podvlači, pritom, da od ovakvog trenda korist imaju ne samo velike svetske korporacije, već i mala i srednje velika preduzeća.

Zainteresovani mogu u to da se uvere 8. septembra, kada austrijska Privredna misija sa srpskim partnerima u Spoljnotrgovinskom centru u Beogradu organizuje skup posvećen saradnji u informatici i telekomunikaciji.

"Blizina Austrije i dobro znanje jezika mlade radne snage u ovoj privrednoj grani od Srbije za Austriju čine skoro domaće tržište“, kažu u Privrednoj Komori Austrije, koja poziva svoje privrednike da upoznaju srpsko informatičko tržište i njegove aktere, te prošire svoju poslovnu mrežu po Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja