BEZ MILOSTI: Ukrao ženi auto ispred nosa i pregazio je!
Foto: Ap

Drama u Beču

BEZ MILOSTI: Ukrao ženi auto ispred nosa i pregazio je!

Austrija -
Pošto nije planirala dugo da se zadržava, ključeve je ostavila u automobilu. Nije odmakla ni desetak metara kada je čula da neko startuje njeno vozilo

BEČ - Bečka policija traga za muškarcem koji je u petak ujutru, u 22. bečkoj opštini, tokom pokušaja krađe auta pregazio vlasnicu vozila (42), koja je zadobila teške telesne povrede.

Vlasnica automobila marke "smart" parkirala je juče oko pola deset ujutru svog četvorotočkaša i krenula u obližnji kafić da popije kafu. Pošto nije planirala dugo da se zadržava, ključeve je ostavila u automobilu. Nije odmakla ni desetak metara kada je čula da neko startuje njeno vozilo.

Okrenula se i za volanom ugledala nepoznatog muškarca. Potrčala je nazad i stala ispred svog vozila, međutim, lopov je dao gas. Žena je odskočila u stranu i kroz otvoren prozor, sa obe ruke, snažno zgrabila lopova za vrat. Kradljivac je, međutim, dodao gas i nastavio da vozi, vukući nesrećnu ženu. Ona ga je nakon nekoliko metara pustila i pala pod točkove svog auta, zadobivši višestruke prelome potkolenice.

Očevici kažu da je lopov potom iskočio iz auta u pokretu, a vozilo je nastavilo da se kreće i zabilo se u parkirani automobil. Svedoci smatraju da lopov, koji je pobegao sa lica mesta, nije umeo da upravlja vozilom sa automatskim menjačem, te je zato iskočio iz auta.

Policija i dalje traga za crnokosim muškarcem starim između 30 i 40 godina i visokim između 170 i 180 centimetara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track