UŽAS: Bivša prostitutka spalila svog momka njegov stan i auto!
Foto: Kerschi.at/privatna Arhiva

Rasvetljen zločin u Gornjoj Austriji

UŽAS: Bivša prostitutka spalila svog momka njegov stan i auto!

Austrija -
Policija je pronašla u mestu Adivang spaljen "audi" Eriha S. (43) kojim je Šaron G. (24) pobegla pošto ga je ubila u njegovom stanu i zapalila

ŠTEJER - Policija polako rasvetljava detalje svirepog ubistva Eriha S. (43). Leš Eriha S. 21. septembra uveče, pronašli su vatrogasci u spaljenom stanu na potkrovlju zgrade u naselju Tabor u Štejeru. On je bio na krevetu ruku vezanih za radijator. Ubrzo je uhapšena njegova devojka Šaron G.(24), inače bivša prostitutka pod sumnjom da je ubila i spalila Eriha.

Policija je uspela da pronađe automobil ubijenog Austrijanca u mestu Adlvang, dvadesekat kilometara udaljeno od njegovog stana gde je na monstruozan način ubijen. Pitanje je kako je, pošto je spalila vozilo u Adlvangu, Sharon stigla do kuće u Lincu, koji je 40-ak kilometara udaljen od mesta gde je pronađen automobil. Da li je možda imala pomagača ili je išla autostopom.

Policija je na mesta zločina pronađena je tašna osumnjičene i u njoj je bio levak sa tragovima benzina. To ukazuje da je korišćen za spaljivanje tela nesrećnog Eriha. Policija je pretpostavlja da je Šaron posle ubistva sela u njegov "audi A6 i pobegla. Iako ona tvrdi da nije bila u stanu svog dečka i da nema nikakve veze sa ubistvom, komšije su posvedočile da su je videle ispred zgrade ubijenog.

Osumnjičena boluje od paranoidne šizofrenijePsihijatri su pre četiri godine utvrdili da Sharon boljuje od paranoidne šizofrenije.Trenutno se nalazi u psihijatrijskoj klinici gde se utvrđuje da li je bila uračunlčjiva kada je izvršila ubistvo i da li je to uradila sa ili bez predumišljaja.

S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track