BRUTALNO: Devojka silovana posle Georgfesta hitno operisana!
Foto: Shutterstock

Policija traga za napadačem

BRUTALNO: Devojka silovana posle Georgfesta hitno operisana!

Austrija -
Nesrećnoj devojci silovatelj je naneo ozbiljne povrede glave i genitalija. Njeno stanje posle operacije je stabilno ali još nije u stanju da da izjavu

GAJSAU - Devojka (20) iz Forarlberga brutalno je silovana u noći između subote i nedelje, dok se vraćala sa Georgsfesta. Ona je zadobila ozbiljne povrede glave i genitalija, zbog čega je hitno operisana u bolnici u Bregencu. Za sada njeno stanje je stabilno, ali policija još uvek ne može da uzme izjavu od nje.

Prema navodima očevidaca, ona je oko tri sata ujutru sa Georgsfesta otišla sa nepoznatim muškarcem. Policija je utvrdila da se napad dogodio petnaestak minuta kasnije, na ulazu prazne, neosvetljene kuće, svega 300 metara dalje. Da li je nepoznati pratilac devojke i silovatelj još uvek nije utvrđeno.

Policija je uzela izjave više od pedeset svedoka, ali se mole eventualni svedoci, da se jave policijskoj stanici u Hehstu (Höchst) ili pokrajinskoj službi kriminalne policije. Budući da se Gajsau (Geißau) nalazi u blizini švajcarske granice, i da na Georgsfest dolaze mnogobrojni posetioci iz Nemačke i Švajcarske, policija je u kontaktu i sa policijskim službama ove dve zemlje.

Policija sastavila profil napadača

Silovatelj je muškarac u ranim dvadesetim, visok između 170 i 180 centimetara. Ima kratku kosu, nema bradu, prosečne je konstitucije sa nešto naglašenijim stomakom. Silovatelj verovatno ima brojne ogrebotine na licu ili rukama, te krvave fleke po odeći , jer se nesrećna devojka žestoko branila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track