OBRAČUN: Avganistanci mačetama i noževima nasrnuli jedni na druge!
Foto: KURIR

MASOVNA TUČA U GRACU

OBRAČUN: Avganistanci mačetama i noževima nasrnuli jedni na druge!

Austrija -
U sukobu do zuba naoružanih četrdesetak Avganistanaca povređene su najmanje četiri osobe, a policija je uspela da identifikuje devetoricu učesnika, dok se za preostalima traga

GRAC- U masovnoj tuči u Gracu učestvovalo 40 do zuba naoružanih Avganistanaca. Povređene su najmanje četiri osobe, a policija je uspela da identifikuje devetoricu učesnika, dok se za preostalima još uvek traga.

U subotu oko pola tri ujutru, žučna rasprava prerasla je u masovno pesničenje. Četrdesetak naoružanih Avganistanaca, starosti između 20 i 30 godina i naoružano mačetama, noževima, pendrecima, palicama za bejzbol i bokserima započelo je masovnu tuču.

Uplašeni prolaznici alarmirali su policiju, a najveći broj učesnika ovog incidenta pobegao je čim e pojavila policija. Četvorica povređenih, među njima jedan Avganistanac iz Beča, koji je zadobio posekotine po rukama i grudima, prevezeni su u bolnicu u Gracu.

Osim Bečlije, koji je ostao u bolnici, ostala trojica su odbila medicinsku pomoć i zahtevala da smesta budu pušteni kući. Protiv njih su već podnete krivične prijave, kao i protiv drugih identifikovanih učesnika, a za ostalima policija još traga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track