DEVOJČICA U BOLNICI: Ujak sipao deci hašiš u jogurt!
Foto: Wikipedija

Uhapšen

DEVOJČICA U BOLNICI: Ujak sipao deci hašiš u jogurt!

Austrija -
Šenc je naglasio da je, osim devojčice, hašiš konzumirao i njen godinu dana mlađi brat, ali da kod njega nisu uočene veće zdravstvene posledice

SALCBURG - Muškarac (51) je uhapšen pošto je sestričini i sestriću starim 14 i 13 godina dao da popiju jogurt u koji je sipao hašiš. Slučaj je dospeo do policije pošto je devojčica pala u nesvest i morala da bude odvezena u bolnicu.

Deca su kod ujaka došla sa još dvojicom dečaka. Ponudio im je da da puše hašiš, a jednu količinu opijata pomešao je sa jogurtom i dao im da popiju. Devojčici je ubrzo pozlilo i u jednom momentu je pala u nesvest. Hitna pomoć ju je odmah prebacila u bolnicu. Tokom prijema devojčica je i dalje bila u nesvesnom stanju.

Portparol policije Anton Šenc (Anton Schentz) je izjavio da se njeno stanje u međuvremenu popravilo i da je ona sada dobro.

Šenc je naglasio da je, osim devojčice, hašiš konzumirao i njen godinu dana mlađi brat, ali da kod njega nisu uočene veće zdravstvene posledice.

Policija je pretresla stan pedesetojednogodišnjeg muškarca i u njemu pronašla i zaplenila 365 grama hašiša. Uhapšen je i trenutno se nalazi u pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track