DIREKTAN PRENOS: Bečka policija prenosi svoje akcije na Fejsbuku!
Foto: Facebook

U patroli i građani

DIREKTAN PRENOS: Bečka policija prenosi svoje akcije na Fejsbuku!

Austrija -
Od subote, tačno u podne, svi zainteresovani moći će uživo, putem Fejsbuka da prate rad dva tima bečke policie i sve njihove intervencije

BEČ - Intervencije Bečke policije mogu se pratiti u direktnom prenosu na Fejsbuku!

Naime od subote, tačno u podne, svi zainteresovani moći će uživo putem Fejsbuka da prate akcije dva bečka policijska tima. Potrebno je samo otići na Fejsbuk stranicu Bečke policije i stisnuti „Sviđa mi se“. Na Fejsbuku će se objavljivati sve informacije - od radio poruke iz kontrolnog centra upućene policijskim timovima „Urlih 2“ (Urlich 2) i „Paula 3“, pa sve do njihovog konačnog izveštaja. Sve će, takođe, biti popraćeno i fotografijama snimljenim u automobilima ovih policijskih timova tokom intervencije, fotografije sa mesta zločina, kao i fotografije dokaza i tragova koje su ostavili počinioci.

„Sve što se dogodi tokom dvanaestočasovne smene ova dva tima biće objavljeno na Fejsbuku. Tako će građani, moći da vide policajce kako pomažu vozaču da promeni probušenu gumu, ali i da prate policijske intervencije tokom provala, potere za beguncima nakon pljački...“ izjavio je Tomas Kajblinger (Thomas Keiblinger), portparol bečke policije.

Ovo do sada nije uradila ni jedna policija na svetu, a subotnju patrolu „Urlih 2“ čine policajci Sandra E. (22) i Martin F. (25), dok se u timu „Paula 3“ nalaze Karin V. (Karin W., 43) i Kristijan K. (Christian K., 38).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track