(VIDEO) Tom Kruz čitavu noć skakao sa krova Bečke opere!
Foto: APA / Herbert Neubauer

Profesionalac je profesionalac

(VIDEO) Tom Kruz čitavu noć skakao sa krova Bečke opere!

Austrija -
Holivudska zvezda Tom Kruz uspeo je posle tri i po sata da izvede savršen skok kojim po scenariju filma "Nemogućia misija5" spasava učesnike Bečkog bala

BEČ - Tom Kruz (52) uspe je u noći između nedelje i ponedeljka spasio je hiljade posetilaca Bečkog bala (Opernball) koji su se nalazili u zgradi Državne opere . Ovo je samo jedna od scena u filmu "Nemoguća misija5", koje Kruz snima u austrijskoj prestonici od prošle srede. On je kao pravi profesionalac za savršen snimak skakao sa krova Opere više desetina puta.

Snimanje je trajalo od dva do pola šest ujutru. Više od 2000 članova filmske ekipe tri i po sata snimalo je različite scene na zgradi Bečke opere, a pratilo ga je i veliki broj radoznalaca.

Skok do savršenstva... Scena sa snimanja
Skok do savršenstva... Scena sa snimanja

Za sve okupljene Bečlije filmska ekipa je čak obezbedila i kafu i kolače!

Tom Kruz će scene na zgradi Bečke opere snimati do srede, a nakon toga se ekipa seli u neki drugi deo grada. Planirano je snimanje na još 13 lokacija, od kojih se mnoge još uvek drže u tajnosti.

Zna se da će jedan deo filma biti snimljen na trgu Karslplatz, a snimaće se i u kampusu Ekonomskog fakulteta na Prateru.

Preživeli zahvaljujući hrabromTom Kruzu

http://www.youtube.com/watch?v=Qt4rSVy2V28

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track