(FOTO) LUDO SE ZABAVLJA: Tom Kruz malo snima, malo se provodi po Beču!
Foto: Printscreen Osterreich

Holivudska zvezda uživa u austrijskoj prestonici

(FOTO) LUDO SE ZABAVLJA: Tom Kruz malo snima, malo se provodi po Beču!

Austrija -
Glumac Tom Kruz završio jue već gotovo sve kaskaderske scene za holivudski blokbaster "Nemoguća misija5" a slobodno vreme koristi za noćni žiivot

BEČ - Tom Kruz koji je od srede u Beču zbog snimanja završnih scena za "Nemoguću misiju5" vredno radi i već je završio je većinu kaskaderskih scena. Snimanje u Beču trajaće desetak dana. Zanimljivo je da su kako bi sve bilo urađeno prema scenariju holivudskih filmadžija, u Bečkoj operi morali da zamene čak 8.000 sijalica, da bi sve imale identičnu temperaturu svetla. Filmska ekipa donela je sa sobom i specijalan izuzetno jak transformator, uz pomoć kojeg se noću osvetljava čitava okolina Opere.

Sigurnosne mere izuzetno su jake, i osim što se čuva tajnost filmskog scenarija, posebna pažnja posvećuje se snimanju akcionih scena sa pirotehničkim efektima kako niko od ekipe ali ni slučajnih prolaznika ne bi bio povređen, kažu organizatori. Juče je među radoznalim prolaznicima koji su došli do ograde filmskog seta kod Opere primećen i nekadašnji ministar finansija Austrije, Karl-­Hajnc Graser (Karl­Heinz Grasser).

Ono malo svog slobodnog vremena koje Kruzu preostane glumac koristi za noćni provod u austrijskoj prestonici. Petak uveče proveo je u jednom poznatom lokalu u strogom centru Beča u blizini opere gde se nakratko susreo i fotografisao sa donedavno aktivnom i veoma uspešnom austrijskom plivačicom, Fabijen Nadaraja (Fabienne Nadarajah 29).

Ova 186 santimetara visoka dama, čak 16 santimetara viša od Kruza fotografisala se sa holivudskom zvezdom i fotografiju objavila i na svom Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track