HTEO DA UBIJE LEKARE: Rekli mu da ima rak, a ustvari patio od alergije!

Specijalci sprečili tragediju

HTEO DA UBIJE LEKARE: Rekli mu da ima rak, a ustvari patio od alergije!

Austrija -
Sastavio je testament i odlučio da uživa u poslednjim mesecima života. Nešto ga je, međutim, teralo da potraži mišljenje još nekog stručnjaka

LINC - Muškarac iz Linca (53) planirao je da ubije lekare koji su su mu greškom dijagnostifikovali rak, ali i njihove porodice! Međutim, u poslednjem momentu u tome ga je sprečila specijalna austrijska policijska jedinica COBRA! On je juče prepodne u telefonskom razgovoru sestri poverio pakleni plan, posle čega je ona pozvala policiju.

U novembru 2013. godine lekari su Austrijanca šokirali dijagnozom. Rekli su mu da ima rak gušterače i da mu je ostalo još nekoliko meseci života.

Teško je prihvatio dijagnozu. Ipak, sastavio je testament i odlučio da uživa u poslednjim mesecima života. Nešto ga je, međutim, teralo da potraži mišljenje još nekog stručnjaka. Nakon nekoliko pregleda, drugi lekar je ustanovio da uopšte nema rak, već alergiju, koja je izazivala dramatične simptome.

Policija još uvek nije uspela da ustanovi zašto je pacijent baš sada, skoro godinu dana kasnije, odlučio da reaguje i sestri najavi ubistvo, kako je rekao, "nekompetentnih prevaranata“.

Nakon telefonskog razgovora sestra je pozvala policiju koja je u stanu njenog brata pronašla pištolj i municiju. Policija je saopštila da im je otvorio vrata i da se nije opirao hapšenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja