HULIGANI: Austrijski navijači maltretirali Amerikanke!

Posle utakmice završili u pritvoru

HULIGANI: Austrijski navijači maltretirali Amerikanke!

Austrija -
Pijani navijači Rapida posle poraza njihovog kluba svoj bes iskalili na devet nedužnih američkih studentkinja koje su verbalno i psihički maltretirali u vozu

BEČ - Bečka policija uhapsila je petoricu pijanih navijača fudbalskog kluba Rapid (16, 20, 22, 23, 24), koji su u vozu, tokom povratka sa utakmice odigrane u Salcburgu maltretirali američke državljanke.

Nakon poraza njihovog kluba u subotu od aktuelnog prvaka AustrijeRed-Bull Salcburg (6:1), grupa frustriranih navijača Rapida svoj bes iskalila je na devet nedužnih američkih studentkinja starih između 19 i 23 godine.

Navijači su prvo počeli da ih psuju i prete, a zatim su prešli na neukusne seksualne insinuacije i predloge. Huligani se nisu smirili ni kada ih je osoblje voza opomenulo i zapretilo da će obavestiti policiju.

Na sreću devojaka, ova grupa mladića bila, je pod nadzorom civilnog službenik odelenja bečke policije za borbu protiv huligana, koji je prebacio Amerikanke u drugi vagon.

Nakon što je voz stigao u Beč policija je sprovela kontrolu putnika,a američke studentkinje su identifikovale pijane napasnike, koji su privedeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja