IZGUBLJENA: Poljakinja (15) otišla kod druga u Beč  i nestala!
Foto: Facebook

POznansvo preko Fejsbuka

IZGUBLJENA: Poljakinja (15) otišla kod druga u Beč i nestala!

Austrija -
Krajem jula devojčica je otišla za Beč i neko vreme bila kod svojeg prijatelja (20), sa kojim se upoznala preko Fejsbuka, ali je on posle nekoliko dana javio njenim roditeljima da im je ćerka nestala

BEČ - Poljakinja Angelika Malgoržat Garbač (Angelika Malgorzata Garbacz, 15), poslednji put viđene je u Beču gde joj se gubi svaki trag.

Ona je, kako kaže njena majka, pobegla je krajem jula od kuće iz Poljske za Beč. Zna se da je neko vreme bila kod svojeg dvadesetogodišnjeg prijatelja, sa kojim se upoznala preko Fejsbuka. Posle nekoliko dana, on je prijavio njenim roditeljima da im je ćerka nestala. Poslednji put je viđena u Leopoldštatu, 2. bečkoj opštini i od tada o Angeliki nema nikakvih vesti.

"Naša ćerka je otišla 28. jula, dok nismo bili kod kuće. Uzela je jednu putnu torbu (crnu omotanu ljubičastim kaišem) i leptop. Više nije odgovarala na moje telefonske pozive.", izjavila je majka nestale devojčice.

Ona sumnja da je za Angelikin nestanak odgovoran njen pet godina stariji prijatelj, sa kojim se upoznala u aprilu ove godine preko društvenih mreža, i moli za pomoć kako bi pronašla čerku.

Bečka policija apeluje da se jave svi koji zaju nešto o ovoj devojci, visokoj 170 santimetara, vitkog stasa, duge smeđe kose i zelenih očiju na telefon 01­3131037111.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track