Policajci došli da smire svatove zbog buke pa dobili batine!
Foto: Web-tribune.com

Svadbeno veselje završilo tučom

Policajci došli da smire svatove zbog buke pa dobili batine!

Austrija -
Službenike austrijske policije koji su došli po prijavi građana zbog preglasne muzike razjareni gosti napali pa su morali u pomoć da zovu pojačanje

FELDKIRH – Svadbeno veselje u Feldkirhu u pokrajini Forarlberg, pretvorilo se u masovnu tuču sa policijom.

Posle više sati bučnog veselja i preglasne muzike komšije koje više nisu mogle da trpe galamu pozvale su u pomoć policiju. Službenici koji su došli na uviđaj po prijavi građana zatekli su pravi haos. Oko 80 vozila potpuno je blokiralo ulicu u kojoj je bilo svadbeno veselje, vazduh je bio pun dima od ispaljenog vatrometa, a sve se treslo od preglasne muzike.

Svatovi međutim, nepozvane goste nisu dočekali uz dobrodošljicu, već su umesto pozdrava i izvinjenja, usledile uvrede i psovke. Na kraju su razjareni i već pripiti gosti i fizički su nasrnuli na policajce.

Iznenađeni pripadnici javnog reda morali su da pozovu u pomoć pojačanje kako ih ne bi linčovali. Tuča je trajala više od sat vremena i petnaest policajaca jedva je nekako uspela da smiri situaciju i zavede red.

U tuči je povređen jedan policajac a tri osobe su uhapšene zbog pružanja otpora policiji. Neki od aktera su uz škripu koočnica automobilima pobegli sa mesta događaja.

S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track