LOTO PREMIJA: Tirolac uplatio 7,30 evra, a osvojio 54,3 miliona evra!

Najveći dobitak u istoriji Austrijske lutrije

LOTO PREMIJA: Tirolac uplatio 7,30 evra, a osvojio 54,3 miliona evra!

Austrija -
Ginter Engelhart iz Državne lutrije Austrije izjavio je da je srećni dobitnik bio neverovatno miran i staložen kada je pozvao broj telefona rezervisan za prijave velikih dobitaka

INZBRUK - Muškarac iz pokrajine Tirol, osvojio je 54,3 miliona evra na lotou.

Izvlačenje je bilo u utorak uveče, a već u sredu oko 14 časova dobitnik se javio Državnoj lutriji Austrije i mirnim glasom objasnio da je on srećnik koji je osvojio džekpot. On je uplatio tri kombinacije za 7,30 evra, koje su mu donela najveću premiju koja je ikada osvojena u loto izvlačenju Državne lutrije ove zemlje.

Brojevi 4, 7, 11, 34 i 47, kao i dodatne cifre 7 i 8 učinili su ga milionerom, a novac će za četiri nedelje leći na njegov račun. Ginter Engelhart (Günther Engelhart) iz Državne lutrije Austrije izjavio je dnevnom listu Esterajh da je srećni dobitnik bio neverovatno miran i staložen kada je pozvao broj telefona rezervisan za prijave velikih dobitaka.

Njegova staloženost me je potpuno fascinirala”, dodao je on. Engelhart je potvrdio da će celokupan iznos na Tirolčev račun leći u naredne četiri nedelje, a na ovu sumu dobitnik neće morati da plati porez, jer su loto dobici su u Austriji oslobođeni plaćanja poreza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track