MISTERIJA: Građanima Medlinga stižu paketi puni droge!

Policija Donje Austrije se digla na noge

MISTERIJA: Građanima Medlinga stižu paketi puni droge!

Austrija -
Robert Ziher jedan od stanovnika koji je primio spornu pošiljku rekao je da se u njoj nalazila droga zapakovana kao marcipan“.

MEDLING - Nekoliko stanovnika opštine Medling (Mödling) dobilo poštom pakete pune droge!

Oni su u svojim poštanskim sandučićima pronašli obaveštenje iz pošte da je na njihovo ime stigao paket koji treba da preuzmu. Kada su ih preuzeli bili su više nego iznenađeni jer se u njima nalazila droga. Robert Ziher (Robert Siecher), jedan od stanovnika koji je primio spornu pošiljku rekao je da se u njoj nalazila droga zapakovana kao marcipan, a da je na pakovanju pisalo „Crni Afganistanac najboljeg kvaliteta“.

„Supruga i ja smo pozvali sve naše prijatelje i pitali ih da li to neko od njih sa nama zbija neslane šale. Zatim smo razmišljali da nismo možda tokom nedavnog odmora u Holandiji negde ili nekome ostavili svoju adresu. Zaista nemam pojma ko nam je to poslao“, izjavio je Ziher.

Policija za sada ne daje mnogo informacija u vezi sa ovim slučajm. Portparol policije Johan Baumšlager (Johann Baumschlager) potvrdio je da je u opštini Medling zabeleženo nekoliko ovakvih slučajeva i da policija trenutno ispituje sadržaje spornih paketa.

„Prvo ćemo da ispitati koje su supstance u paketima i da li se radi o opojnim sredstvima. Istovremeno istražujemo odakle potiču ova opojna sredstva, a nakon. toga ćemo moći da utvrdimo da li se radi o jednom ili više pošiljaoca“, rekao je Baumšlager.

Policija savetuje sve građane da u slučaju prispeća paketa sa sumnjivim sadržajem to odmah prijave službenim vlastima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track